Haberler

20 Yıl Sonra Spyro Yeniden Bizlerle

0

Zamanla büyüyen ve 20’inci senesini kutlamaya hazırlanan ikonik mor ejderha Spyro tamamen yeniden yapılandırıldı.

Playstation oyuncuları Spyro Reignited Trilogy’nin fragmanına Crash Bandicoot 3: Warped Game of Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’nin içinden ulaşabilirler.

Spyro büyüdü ve ateşiyle Spyro Reignited Trilogy oyununda kötü adamları yakmaya hazır. Bu dinamik üçleme 21 Eylül’den itibaren çok sayıda Spyro-cu fana sahip olacak.

Spyro™ Reignited Trilogy’de, HD olarak, yeni yüksekliklerde süzülme, karşı konulamayan alev nefes atakları, verimli arazilerde keşif gibi özelliklerle çok daha fazla eğleneceksiniz. Oyunu; PS4, PS4 Pro, XboxOne ve XboxOne X üzerinden deneyimleyebileceksiniz.

Spyro Reignited Trilogy tamamen yenilenen fenomen oyun sırasıyla; Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon olarak karşımıza çıkacak. The Spyro™ Reignited Trilogy öncü perakende kanalları tarafından ön satışa açık olacak.

Spyro’nun 20’inci yıl kutlamaları Activision Publishing Inc’e, Activision Blizzard Inc’in alt kuruluşuna, aittir. Firma oyun çıkışı öncesi hayranları alevlendirmek için oyuncuların Spyro Reignited Trilogy’nin fragmanını 9 Nisan Pazartesi günü itibariyle Avrupa, Avustralya ve Latin Amerika’da Playstation 4 aracılığıyla Crash Bandicoot 3: Warped oyununda ikonik kod olan; (↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → kare) hamlelerini girdiklerinde izleyebileceklerini açıkladı.

Toys for Bob’ın baştan aşağı yenilemiş olduğu Spyro Reignited Trilogy geliştirilmiş öge dizisiyle oyuncular 100 bölüm ve daha fazlası boyunca eğlenceli ve nostaljik deneyimlere tanık olacaklar. Oyunda geliştirilen diğer ögeler arasında Spyro’nun soytarı takım arkadaşları, mankafa ejderhalar (Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9 ve Sgt. Byrd) ve daha fazlası da bulunuyor. Oyun aynı zamanda; ıslah edilmiş çevreler, yenilenen kontroller, yepyeni ışıklandırmalar ve sinematik formatta bir macera sunuyor olacak.

Spyro’nun üç oyununda mükemmel oyun deneyimlerine tanık olacaksınız. Dürüstçe söyleyebiliriz ki Spyro Reignited Trilogy’nin her bir bölümü orijinaliyle eşdeğerde olacak. Karakterler, hayranların Spyro ve ekibiyle ateşi tekrar alevlendirmelerine olanak tanıyan, ek bir yetenekle, yaratıcı bir şekilde yeniden tasarlandı. Oyuncular, şaşırtıcı miktarda detay, güncel mekanikler ve özenli kamera kullanımı ile yüklü bir üçleme tecrübe edecekler. Spyro Reignited Trilogy aynı zamanda, Stewart Copeland’ın ilk üç oyundaki orijinal müziğini yeniden sizlerle buluşturuyor.

Spyro 2: Ripto’nun Rage! ve Spyro: Dragon of the Year’daki orijinal seslendirme sanatçısı Tom Kenny’ye saygı ile, Spyro Reignited Trilogy adlı üçlemede de aynı sanatçı kullanıldı.

Sea of Thieves İnceleme – Satın Almaya Değer Mi?
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Netflix, Yeni Dizisi Ruh Avıcısı İçin (The Alienist) Özel Video Paylaştı

Previous article

Korku Macera Oyunu The Dark Inside Me İçin Yeni Fragman

Next article

You may also like

More in Haberler