Haberler

2016’da Yeni Assassin’s Creed Yok

0

Sevgili Ubisoft, bazılarında teknik sorunlar yaşansa bile tam 6 yıl boyunca bizi  Assassin’s Creed serileriyle mutlu etmeyi başardı. Kabul, bazılarımız hala bu seriyi sevmiyor. Ancak bu seferki konumuz, birilerinin bu seriyi sevip sevmemesi ile alakalı değil. Verilen bilgilere göre bu yıl içerisinde yeni bir  Assassin’s Creed oyunu çıkmayacak.

Bu haberin kaynağı ise Kotaku ve ayrıca gizli bir 4chan kullanıcısı. Tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz, bunların hepsi birer iddia. Ancak Kotaku’nun kaynaklarına göre yeni  AC (Assassin’s Creed) oyunu, 2017 yılında Mısır konseptini kendisine ana fikir alarak piyasaya çıkacak. Hatta yeni AC oyununun E3 2017‘de kendisini göstereceği söyleniyor. Umuyoruz Unity gibi bir başarısızlıktan sonra Ubisoft, dikkatli adımlar atar.

Bütün bunların yanında diğer bir söylenti ise bu yıl içerisinde Watch Dogs 2 piyasaya çıkabilir. “Madem AC gelmiyor, o zaman Watch Dogs 2” yaparsınız siz beklentisi çok da normal aslında. Hatta AC Syndicate oynayanlar, Watch Dogs’a yapılan göndermelerden haberdardırlar. Kim bilir, belki bu iddialar gerçektir.

Tüm bu iddiaların ardından Ubisoft sadece şunları söylemekle yetindi: “Öne sürülen iddialar ve ortaya çıkan spekülasyonlar hakkında yorum yapmak istemiyoruz. Geçmişte, günümüzde oyuncuların bizim oyunlarımız hakkında heyecanlanmasından ve gelecekte de heyecanlanacak olmasından dolayı mutluyuz, mutlu olacağız. Assassin’s Creed filminden yayınlanan yeni fotoğrafların ise serinin hayranlarını mutlu kılmasını umuyoruz.”

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Proteus Core Yenilendi! O Artık G502 Proteus Spectrum!

Previous article

FIFA 17 Kapağında Lionel Messi Yer Almayabilir

Next article

You may also like

More in Haberler