Haberler

Acer’dan Yeni Sponsorluklar

0

Acer, LoL Esports ortaklığıyla 2016 League of Legends Dünya Şampiyonası ve 2016 All Star’ın resmi sponsoru olduğunu duyurdu. Acer, bu heyecan verici global e-spor etkinliklerinde çalışma odaları ve sahne donanımlarını sağlayacak ve maçlar sırasında tüm aksiyonu görüntüleyecek olan Predator XB1 (XB241H) monitörlerini tedarik edecek. Pazarlama ortaklığına Worlds ve ASE yayınları sırasında marka entegrasyonu da dahil. Ayrıca Acer, oyun meraklılarına benzersiz deneyimler de sunacak!

Seagate Firecuda Cup Başlıyor

Yenilikçi, Ödüllü Predator Monitörler, Oyunculara Rekabet Üstünlüğü Sağlıyor

Acer Predator serisi kazandığı birçok sektörel ödülün yanı sıra, oyunculara rekabetlerinde avantaj da sağlıyor. Acer Predator XB241H, NVIDIA G-Sync, 1ms hızlı yanıtlama süresi ve hızlı hareket eden görüntü ve geçişleri yayılma ve gölgelenme yapmayan 144Hz’e kadar hızlı yenileme oranıyla benzersiz bir 24 inç Full HD 1080p ekrana sahip. Oyun deneyiminin sınırlarını zorlamaktan hoşlanan profesyoneller için, Predator XB241H 180Hz’e kadar hız aşırtma yapabilir. Ayrıca, doğru renklerle 170 dereceye kadar yatay ve 160 dereceye kadar dikey geniş görüntüleme açıları sağlar, böylece hedefler kaçırılmaz.

GameView özelliğine sahip olan Acer Predator XB241H, her saniye değerli olduğundan, oyuncuların oyun içerisinde ekran menüsüne girmelerine gerek kalmadan ayarlarıyapabilmelerini sağlayan üç özelleştirilebilir profil arasında kolayca geçiş yapabilmelerine imkan verir. Diğer ayarlar arasında siyah seviyelerini her tehdidin görünmesini garanti eden ayarlama becerisi, rakiplerin önüne geçmeyi ve mükemmel atışlar yapmayısağlayan nişanlama yardımı ve ekranda yenileme oranı seçebilme özelliği mevcuttur.

Titreşim önleyen Acer EyeProtect, mavi ışık filtresi, ComfyView ve düşük karartma teknolojileri parlamayı önler ve kullanıcının mavi ışık emilimini önleyerek uzun süreli oyun oturumlarında göz yorgunluğunu azaltır. VESA duvar montajı desteğine sahip olan Predator XB241H masadaki boş alanı maksimuma çıkarır, 5.9 inçe kadar ayarlanabilir ve -5 ila 35 dereceler arasında eğilebilir. Güçlü bağlanabilirlik HDMI ve DisplayPort aracılığıyla sağlanmaktadır.

League of Legends Dünya Şampiyonası’na Dünya Çapındaki En İyi Oyuncular katılıyor!

2016 League of Legends Dünya Şampiyonası veya Worlds, beş hafta boyunca rekabet dolu oyunların oynandığı, uluslararası bir e-spor turnuvası. Bölgesel liglerini kazanan dünya çapında 16 takım uluslararası arenada yarışmak için bir araya geliyor; Kuzey Amerika, Avrupa, Kore, Çin, Tayvan ve diğer bölgeler 2 milyon dolardan fazla bir ödül havuzu için yarışacaklar. Worlds 29 Eylül’de başlayacak ve finaller 29 Ekim’de Los Angeles’ta yapılacak.

League of Legends All Stars, Hayranları da Eğlenceye Dahil Ediyor

2016 League of Legends Dünya Şampiyonası‘ndan sonra, hayranlar da eğlenceye katılıp favori oyuncularının 2016 League of Legends All-Star Etkinliğinde yarışabilmeleri için oy verebilirler. All-Star unutulmaz bir etkinlik yaşatmak için hayranların oy verebilmelerini, beklenmedik karşılaşmaları ve profesyonellerin becerilerini gerçek anlamda test eden oyun modlarını mümkün kılıyor. Bu etkinlik 8-11 Aralık arasında Barcelona’da gerçekleşecek.

Bilim Kurgu, Aksiyon Oyunlarını Sevenler – Hybrid Wars’a Merhaba Deyin

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Zyxel Yeni Kurumsal Kimliği İle Dinamik

Previous article

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın NBA 2K17 İle İmtihanı

Next article

You may also like

More in Haberler