Haberler

Apple ARKit İle Sokaklarda Street Fighter II Keyfi

0

Street Fighter II’yi sokaklarda oynamak pek keyifli olurdu öyle değil mi? Abhishek Singh, Street Fighter II Real World Warrior Edition sayesinde kalbimizi kazanacak.

Haritalar API desteği sayesinde Google, gerçek dünyayı mobil oyunlara getirilmesine olanak sağladı. Durum böyle olunca geliştiricilere yeni kapı açıldı. Bu durumu fırsat bilen Abhishek Singh, Google ARCore ve Apple ARKit platformlarını kullanarak ne yazık ki henüz indirme şansımız olmayan bir demo oyun üzerinde çalışmalar yapmaya başlamış:  Street Fighter II Real World Warrior Edition.

Aşağıda izleyeceğiniz demo oyun videosunda iki iPhone sahibi arttırılmış gerçeklik sayesinde ilginç bir Street Fighter deneyimi yaşıyor, bizim de ağzımızın suyu akıyor tabii. Ken ve Ryu karşılaşmasında kapışırken bol bol hadouken görmenin yanında, nasıl araba parçalanır kısmında da biraz ipucuna sahip oluyoruz.

GeForce Sahipleri, Yeni Game Ready Sürücüsü ile Sea of Thieves Oynamaya Hazır

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

TP-Link Archer C1200 Model Yönlendirici Tanıtıldı

Previous article

AOC’nin Ana Akım Oyun Ekranları G90 Serisi, Artık Mağazalarda

Next article

You may also like

More in Haberler