Haberler

ARAL Game ve Bethesda’dan İş Birliği

0

Wolfenstein, The Elder Scrolls, Fallout, Doom gibi önemli oyun serilerinin dağıtımcısı olan Bethesda, Türkiye distürbitörü artık Aral Game’i seçmiştir. Bu durumla birlikte Aral Game’den gelen ilk haber de yeni Wolfenstein oyunu bülteni oldu. İyi okumalar!

Bugün başarılı birinci şahıs aksiyon-macera shooter oyunu Wolfenstein: The New Order’ın bağımsız ön oyunu Wolfenstein: TheOldBlood’ı duyurmaktan gurur duyuyoruz. MachineGames tarafından geliştirilmekte olan Wolfenstein: TheOld Blood15 Mayıs 2015’te kutulu olarak PlayStation 4 ve PC için satışa sunulacak.

Yıl 1946, Naziler II. Dünya Savaşını kazanmanın eşiğinde. Durumu Müttefiklerin lehine çevirmek için son bir çaba göstermek isteyen B.J. Blazkowicz Bavyera’da iki parçadan oluşan epik bir göreve çıkıyor. Wolfenstein: TheOldBlood’ın ilk parçasında – RudiJägerandthe Den of Wolves – BJ Blazkowicz General Deathshead’in bulunduğu yerin koordinatlarını çalmak için CastleWolfenstein’e sızıyor ve kendisini manyak bir hapishane müdürü ile karşı karşıya buluyor. İkinci kısım olan The Dark Secrets of HelgaVon Schabbs’ta ise kahramanımızın koordinat arayışı onu Wulfburg şehrine götürüyor ve burada karanlık ve eski bir gücü ortaya çıkarmak için gizemli kalıntıların peşine düşmüş bir Nazi arkeoloğu ile karşılaşıyor.

“Wolfenstein dünyasına dönmek bizim için çok eğlenceliydi,” diyor MachineGames başyapımcısı JerkGustafsson. “New Order’a gelene kadar meydana gelen olayları anlatmaktan büyük keyif aldık. Hayranlarımızın hikayeden, aksiyondan ve elbette yepyeni silahlarla tekrar savaşa dönmekten çok hoşlanacaklarına eminiz.”

2014 Mayıs ayında yayınlanan Wolfenstein: The New Order 75’ten fazla Yılın Ödülü oyunu kazanmış ve ShortList.com tarafından “yılın en büyük sürpriz hit oyunu” olarak isimlendirilerek dünya çapında büyük bir başarıya imza atmıştı.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Warface Sunucu Bakımı – 8 Nisan 2015

Previous article

Warface Davetli Klan Turnuvası Başlıyor!

Next article

You may also like

More in Haberler