Haberler

ARAL’dan Sömestr Tatiline Özel Oyun Kampanyası

0

Aral A.Ş.’nin sömestr tatiline özel oyun kampanyası, Türkiye’de ve dünyada en popüler bilgisayar ve konsol oyunlarını yüzde 70’e varan indirimlerle satın alma fırsatı sunuyor.

Türkiye’de bilgisayar ve konsol oyunlarının distribütörü Aral A.Ş., sömestr tatili nedeniyle birçok popüler ve yeni oyun için özel bir indirim kampanyası başlattı. Aksiyon, strateji, yarış, futbol ve daha pek çok kategoride en yeni ve en popüler oyunları kapsayan kampanya, fiyatlarda yüzde 70’lere varan indirimler sağlıyor.

Dünya’da ve Türkiye’de oyun tutkunlarının severek oynadığı, FIFA18, Call of Duty World War II, Assassins Creed Origins, PES 2018, Dishonored 2, The Evil Within 2, Sonic Forces Bonus Edition ve Destiny 2 gibi birçok popüler oyun için de geçerli olan kampanya, sömestr tatiline çıkan öğrenciler için karne hediyesi, oyun severler için fırsat niteliği taşıyor.

ASUS Zenfone Alana Her Gün Sinema Keyfi

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde İlk Hafta Sürprizlerle Başladı

Previous article

Sınırlı Sayıdaki Samsung Galaxy Note 8 Star Wars Paketi Sizleri Bekliyor

Next article

You may also like

More in Haberler