Haberler

Asphalt 9 Legends ile İtalya Seyahati Kazanma Şansı

0

3 Ağustos – 19 Ağustos tarihleri arasında Asphalt 9: Legends oynayan oyuncular İtalya’da bulunan Lamborghini genel merkezine seyahat ve konsept araç Terzo Millennio’yu kullanma şansı yakalıyor.

Gameloft ve Lamborghini, mobil yarış serisinin en yeni üyesi Asphalt 9: Legends’ta sürekleyici bir sınırlı süreli etkinlik sunuyor.

Oyuncular, dünyada bu şahane konsept aracı kullanabilecekleri tek yol olan bu özel oyun içi etkinlikte, Terzo Millennio’yu ayrıcalıklı olarak kullanma fırsatına sahip olacak. Ayrıca oyuncular, Lamborghini’nin İtalya’daki genel merkezine seyahat şansı kazanacak.

Yarışmaya katılım şartları ve detaylarına oyun içerisinden ya da Asphalt 9: Legends Facebook sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Epic Games ve McFarlane Fortnite Oyuncakları İçin Bir Arada
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Epic Games ve McFarlane Fortnite Oyuncakları İçin Bir Arada

Previous article

PUBG MOBILE’dan Görevimiz Tehlike Güncellemesi

Next article

You may also like

More in Haberler