Haberler

Assassin’s Creed Rogue Remastered Çıkış Tarihi Kesinleşti

0

Assassin’s Creed evreninin en karanlık yapısına sahip olan Assassin’s Creed Rogue, Remastered furyasına katıldı. Assassin’s Creed Rogue Remastered olarak çıkış yapacak olan oyunumuz, yeni nesil konsollara geliyor.

2014 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında piyasaya çıkan oyunumuz, bizi korkusuz karakterimiz Shay Patrick Cormac ile tanıştırmıştı. Genç yaşta zorlu deneyimleri atlatan kahramanımız, en karanlık hikayelerden birini ayaklarımız altına sermişti. Çeşitli gemi görevlerinin yanında, soğuk mekanlara adım attığımız oyunda açık dünya elementleri de yer alıyor.

20 Mart 2018 tarihinde çıkacak olan oyun, PlayStation 4, PlayStation Pro, Xbox One ve Xbox One X platformlarında görülecek. Aynı zamanda 1080p olarak PS4 ve Xbox One’da oynayabileceğiz. Oyunun orijinali dahil olmak üzere iki bonus görev de içeriğe dahil olacak. Bu içerikler, The Armor of Sir Gunn Quest ve The Siege of Fort de Sable. Ek olarak Master Templar ve Explorer paketleri de Remastered’a dahil edilecek. Oyunun öne çıkan diğer bir özelliği de Assassin’s Creed Origins’in kahramanı Bayek’in özel silah ve kostümlerine sahip olabileceğiz.

Ubisoft’un Londra Ofisine Gittik!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dell’den Sinema Tutkunlarına Özel 3 Teknoloji

Previous article

PlayStation’dan Hep Birlikte Oynayabileceğiniz PlayLink Oyunları

Next article

You may also like

More in Haberler