Haberler

ASUS, ROG’da Sana da Bir Oda Yarışmasının 1. Tur Kazananlarını Açıkladı

0

ASUS’un oyuncular için tasarladığı Republic of Gamers (ROG) markası tarafından düzenlenen “ROG’da Sana da Bir Oda” yarışmasının kazananları 28 Kasım’da belli oldu. Odasını gerçek bir oyuncu odasına dönüştürmek isteyen ROG Notebook sahiplerinin video çekerek katıldığı yarışmanın kazananı, ASUS Türkiye jürisinden tam not alan Göktuğ Doğan oldu. Oyun odalarının videolarını çekerek yarışmaya katılan ROG severler arasından en eğlenceli ve yaratıcı videolar jüri değerlendirmesi ile belirlendi.

Duvarlardan yatak örtüsüne ROG temalı oyuncu odası!

Republic of Gamers (ROG) markası, ROG Notebook sahibi oyun severleri “ROG’da Sana da bir Oda” yarışmasına katılmaya davet etmişti. Cep telefonlarıyla odalarının videosunu çeken ve neden odalarını yenilenmesini istediklerini anlatan oyun severler, videolarını Youtube, Vimeo ve Dailymotion’a yükledi. Katılımcıların daha #rogdasanadabiroda hastagiyle Facebook profillerinde paylaştığı eğlenceli videoları inceleyen ASUS Türkiye jürisi, yarışmanın Kasım etabının kazananlarını belirledi.

Birincilik ödülünü kazanan Göktuğ Doğan’ın odası, ASUS Türkiye tarafından duvarları, yatak örtüsü, oyuncu koltuğu ve masasına varana kadar ASUS Republic of Gamers temasında yeniden dekore edilecek. Yarışmanın ikincisi ise çektiği videoyu #rogdasanadabiroda hashtagiyle paylaşan ROG kullanıcısı Ayhan Seven oldu. Ayhan Seven ASUS’un amiral gemisi Zenfone 4 kazandı. Üçüncülük ödülü olan ASUS aksesuar setinin sahibi ise Batuhan Güngör oldu.

Yarışmanın kazanan talihlileri, ASUS ROG Türkiye Facebook sayfasından ve rogdasanadabiroda.com kampanya sitesinden ilan edildi. “ROG’da Sana da Bir Oda” yarışması önümüzdeki aylarda da devam edecek. Yarışma ile ilgili gelişmeleri http://rogdasanadabiroda.com/ adresinden takip edebilirsiniz.

Monster Notebook 8. Nesil Intel Coffee Lake İşlemcilere Geçti
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ben 10 İnceleme

Previous article

PUBG Xbox One X’te 30fps Kilidine Takıldı

Next article

You may also like

More in Haberler