Haberler

Ayı Paddington’ın Resmi Oyunu Çıktı

0

Gameloft, STUDIOCANAL ve The Copyrights Group, üç Vivendi şirketi, Ayı Paddington, Paddington markasının resmi oyunun bugün itibari ile iPhone, iPad, iPod touch, Android ve Windows mağazalarından erişilebilir olduğunu duyurdu.

Hollywood yapımı olmayan, en başarılı aile filmi Ay Paddington’ın devamı çok yakında sinemalarda izleyicilerle bulaşacak olan, Michael Bond’un eseri ünlü ayının resmi mobil oyunu yayınlandı. Ayı Paddington’da oyuncular Londra sokaklarında geçen amansız bir yarışın içerisinde kendilerini buluyor. Paddington’un evi Windsor Gardens gibi ikonik lokasyonlar da oyun içerisinde yer alıyor. Ayı Paddington oynarken kullanıcılar, kayabilir, zıplayabilir ve engellerden kaçarak olabildiğince fazla marmelat toplayabilir. Topladıkları marmelatlar ile yeni bölümlerde farklı özellikleri açabilir, oyun içerisinde farklı mini-oyunlar ile jet ski, kaykay gibi filmden esinlenilen bir çok farklı eşyaya da sahip olabilir.

Avrupa’nın lider film ve TV prodüksiyon ve dağıtıcısı STUDIOCANAL, Paddington markasının ütün lisans faaliyetlerini yürüten The Copyrights Group ve Gameloft bir araya gelerek oyunculara sürükleyici, eğlenceli ve kolay erişilebilir bir oyun deneyimi sunuyor.

 

Ayı Paddington, App Store, Google Play ve Windows Mağazalarından indirilebilir bir aile oyunudur.

Destiny 2, Tüm Dünyada Çıkışını Gerçekleştirdi

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World of Warships’te Cadılar Bayramı’na Özel Görev

Previous article

NVIDIA, GeForce GTX 1070 Ti’ı Pascal Serisine Ekledi

Next article

You may also like

More in Haberler