Haberler

Bethesda, Elder Scroll’s Online: Summerset’in Detaylarını Açıkladı

0

Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online: Summerset’i açıkladı. ZeniMax Online Studio’nun çevrimiçi RPG’sinin The Elder Scrolls Online’ın (ESO) yeni bölümü olacak.

Bu yılki bölüm, oyuncuları The Elder Scrolls: Arena’dan bu yana ilk kez Yüksek Elflerin evini keşfetmek için inanılmaz Isle of Summerset’e gönderecek. Devasa ve canlı yeni bir bölge, epik bir ana hikaye, Psijic Order’a dayanan yeni bir yetenek çizgisi ve Takı İşçiliği’nin tanıtımı The Elder Scrolls Online: Summerset, hem yeni hem de kıdemli oyuncular için geniş bir yelpaze sunuyor.

Kraliçe Ayrenn’in emriyle, Summerset Isle artık yabancılara açıktır, ancak bir Daedric tehdidi, Yüksek Elflerin nefes kesen evlerine uzanır. Oyuncular Summerset Adası’na seyahat edecek, müttefikler toplayacak ve Tamriel’i tehdit eden gölgeli bir komplo ortaya çıkaracaklar.

ESO destanındaki bu yeni macera, maceraperestleri ve arkadaşlarını Summerset Adası’na gönderecek ve 1994’teki The Elder Scrolls: Arena’dan bu yana ilk kez yüksek elflerin atalarının evini ziyaret ederek keşfetmelerini sağlayacak. Oyuncular ayrıca Mages Guild’den önce gelen bir grup bilgeler olan gizemli Psijic Order’a ev sahipliği yapan Artae adasını da keşfedebilecekler. Tamriel’in kaderi dengede kalarak ESO’nun kahramanları dünyayı bir kez daha kurtaracak.

Temel özellikleri:

Elder Scrolls Online: Summerset, ESO’nun Morrowind ile birlikte geçen yıl düzenlediği ESO’nun Bölümleri altında geliştirilmiştir. Bölümler, hem mevcut hem de yeni ESO oyuncuları için eşit ölçüde erişilebilir ve eğlenceli olan çok sayıda yeni içerik ve özellik sunar.

• Yeni Oyuncular: Yeni oyuncular The Elder Scrolls Online: Summerset’e ve önceki ESO içeriğini oynatmaya gerek kalmadan,atlayarak,yeni bir öğretici ve başlangıç alanında bir karakterle başlatabilirler. Orijinal oyun, The Elder Scrolls Online: Summerset ile birlikte sunulduğundan beri, yeni oyuncular, Tamriel boyunca yüzlerce saatlik ilave maceraya erişebilirler. Yeni oyuncular, herhangi bir Summerset dijital ön alımıyla tam oyuna anında erişebilirler.
• Mevcut Oyuncular: ESO veteranları yeni maceralara başlamak için mevcut kahramanlarını Summerset’e yükseltebilecek ve alabilecekler. Seviyeleri ne olursa olsun, var olan karakterler Summerset’e girdiklerinden seviyeye uygun içerik bulacaklardır.

• Bir süredir ESO oynamadınız mı?: Elder Scrolls Online: Summerset, ESO’ya geri atlamak ve maceralara devam etmek ya da yeni baştan başlamak için en iyi şanstır. Oyuncular sadece oyunu yeniden yüklemeli, giriş yapmalı ve tekrar oynamaya başlamalıdır.

Gizemli Summerset Yolculuğu
Summerset; yeni karakterler, hikayeler, işaretler ve maceralarla dolu devasa bir yeni alandır. Oyuncular, Tropikal lagünler, canlı renkler ile patlayan ormanlar ve Grand Elfler’in sofistike zevklerini yansıtan muazzam ve muhteşem bakımlı şehirleri ziyaret ederken muhteşem uçurum manzaralarıyla muhteşem bir manzara dolusu taşıyacaklar.

Tüm Yeni Beceri Hattı- Psijic Order’a Katılın
Diğer Elder Scrolls oyunlarında görülen Mages Guild’in öncüsü olan gizli Psijic Order, The Elder Scrolls Online: Summerset ‘te bir görüntü oluşturuyor. İlk kez, oyuncu, Artaeum adalarına seyahat edebilecek ve gizemli güçlerine erişebilmek için bu gizemli medeniyetlerin saflarına katılabilecektir ve kendinin yeni, güçlü yetenekleri açığa çıkacaktır.

Daha İnanılmaz Elder Scrolls Hikayeleri
2015 yılında Orsinium DLC Game Pack ile başlayan epik meta-hikayeye devam eden oyuncular, bir kez daha tüm Tamriel’i yok etmekle tehdit eden Daedric komplosuyla karşılaşacaklar. Kraliçenin kraliyet kararnamesiyle yabancılara Summerset’i açan Kraliçe Ayrenn’in emeği üzerine oyuncular, ünlü Khajiit casus Razum-dar’a yeniden katılmak, Kristal Kule’nin güçlü bilgelerini karşılamak ve Tamriel’in kaderi için bir kez daha savaşmak için geniş bir maceraya atılacaklar. Yüksek Elflerin atalarının evinin güzelliği arasında gölgeler yükselir ve garip kayıpların yayıldığını söyler. Yoksul bir etki, Yüksek Elf toplumunu içeriden yok etmek için çalışıyor ve şimdi, gölgede örgütlenen Daedric takipçilerinin fısıltısını söylüyor.

Genişletilmiş İşçilik Sistemi – Takı İşçiliği
Elder Scrolls Online: Summerset, oyuncuların en çok talep edilen özelliklerinden birini, tamamen yeni bir işçilik olan Takı İşçiliği’ni sunuyor. Oyuncular yeni maceraları için güçlenirken güçlü yeni malzemeleri üretebilecekler, deneyimlerini ve kaynaklarını kullanarak görevlerinde başarılı olmaları için her avantajı elde edecekler.

Yeni Grup Faaliyetleri
Yeni Denemeler, Deliller, Grup Etkinlikleri ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni zorluklarla karşılaşmak için arkadaşlarınızla bir araya gelin…

ESO: Summerset, aşağıdakiler de dahil olmak üzere heyecan verici yeni özellikler ve zorluklarla dolu:

  • Yeni Bir Bölge: Summerset Isle, geçen yılki ESO’dan devasa Vvardenfell’den daha büyük bir ek olan eşsiz bir güzel arazi: Morrowind
  • Epik Ana Hikaye: ESO’nun ödüllü hikâyesinin devamı, 2015’te Orsinium DLC’de başlayan Daedric dramasıyla sonuçlandı.
  • Psijic Düzeni: Bir Elder Scrolls oyununda ilk kez, gizemli Psijic Order’a katılın ve onların gizli ev şehri Artaeum’u keşfedin.
  • Yeni Beceri Çizgisi: Yeni bir dövüş yetenek çizgisi kazanmak ve zaman içinde kendini kontrol etmek için Psijic Order’un mage’larının büyüsüne hakim ol
  • Takı İşçiliği: ESO’nun en yeni ustalık becerisi, oyuncuların karakterleri için güçlü araçlar yaratmalarını sağlar.
  • Yeni Grup PvE Zorlukları: Oyuncular Cloudrest’in, 12 oyuncunun yeni Deneme, yeni Delves ve Boss’ların ve Abyssal Geysers dahil olmak üzere diğer içeriklerin zorluklarıyla yüzleşebilirler.

Elder Scrolls Online’ın bölüm yapısı ve seviye ölçeklemesi, yeni içeriğin hem yeni hem de deneyimli oyuncular için kolayca erişilebilir ve eğlenceli olduğu anlamına gelir. Hem bir seviye hem de üst düzey taraftarlar, Summerset’te yeteneklerine uygun zorluklar bulacaklar ve yeni bölgeyi ve hikayeleri keşfetmek ve fethetmek için bir grupta yan yana oynayabilirler.

Elder Scrolls Online: Summerset; 5 Haziran’da PC / Mac, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Kusmuk Şov – Sea of Thieves Nasıl Oynanmaz?

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

AOC’nin Ana Akım Oyun Ekranları G90 Serisi, Artık Mağazalarda

Previous article

League of Legends Mevsim Finallerine Katılacak İki Takım Daha Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler