Haberler

Bricks Blocks Yayında

0

Yeni ve yerli oyun stüdyosu KMD Games’in ilk oyunu Bricks Blocks, Google Play ve Appstore’daki yerini aldı. KMD Games, Ankara merkezli bir oyun firması ve ilk oyunlarıyla oyun sektöründe yer almaktan mutlular.1_0002_awesome_powerups

Bricks Blocks, tanıdık blok oyunu oynanışını yenilenmiş görsellerle birleştiren bir oyun. Oyuna alışmak kolay, alışıldığında ise elden bırakması zor. Temel olarak, oyuncuya rastgele verilen blokların oyun alanına doğru yerleştirilmesi üzerine kurulu oyunda, tamamlanan her satır ve sütun yok olarak oyuncuya puan ve yeni blokların yerleştirilmesi için boşluk sağlıyor. Oyunu oynamak ilk bakışta çok kolay gelse de, süre ilerledikçe aslında başından itibaren dikkatli oynanması gereken bir oyun olduğu anlaşılıyor, çünkü düşünülmeden yerleştirilen en ufak blok bile oyunu tıkayabiliyor.

 

Oyunda kazanılan puanlar uluslararası, ülke bazlı ve arkadaşlar arası üç listede tutuluyor ve bu, oyuncular arası rekabeti arttırmaya yönelik bir hareket. Ayrıca oyuncular birbirlerine oyun içinde kullanılmak üzere bonuslar gönderebiliyorlar.

Mobil oyun sektörünün gelişim hızı göz önüne alındığında basit ama akıllıca oynanışı, renkli görselleri ve her yaş grubuna hitap etmesiyle öne çıkan Bricks Blocks, günlük yaşam içerisinde kısa süreli kaçışlar ve stres dağıtmak için ideal.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Spotify Türkçe Müzik Arşivini Geliştiriyor

Previous article

GTA Online’da Dertler Bitmiyor

Next article

You may also like

More in Haberler