Haberler

Bus Simulator 18 ve Geniş Mod Kiti Yolculuğa Hazır

0

Astragon Entertainment GmbH ve Stillalive Studios yapımcıları Bus Simulator 18’in çıkışını kutluyor.

Merakla beklenen PC simülasyonu artık hem dijital hem de fiziksel şekilde online ve perakende mağazalarında satışta. Kendi otobüs modellerini oluşturup, yeni haritalar, şehirler ve diğer pek çok şeyi oluşturabilecekleri oldukça geniş modlama seçenekleri ile gelen Bus Simulator 18: Modding Kit de oyun ile birlikte Steam Workshop’lara geliyor.

Bus Simulator 18 oyuncuları oyunu diler tek başına dilerse de arkadaşları ile oynayabilecek. Her iki versiyonda da kendi otobüs firmasını oluşturma imkanına sahip olan oyuncular kurgusal bir Avrupa şehri olan Seaside Valley’de başarıya koşmaya çalışacaklar. Oyun boyunca oyuncular, resmi lisanları ile 1’e1 gerçek modellerin sunulduğu Mercedes-Benz, MAN, IVECO BUS ve Setra gibi meşhur otobüs üreticilerinin modellerini deneyecekler.

Oyunda işiniz sadece otobüs sürmek olmayacak elbette. Esas olarak ellerinizle kurup büyüttüğünüz şirketinizi daha iyi yerlere getirmeye çalışacaksınız. Bunun için yeni rotalar açacak, yeni seferler koyacak ve müşterilerin yüzünü güler tutmaya özen göstereceksiniz. Sizin haricinizde araçlarınızı kullanan şoförlerin maaşları, dertleri ve iş ahlakları bir yana oyun boyunca karşınıza çıkan görevleri de tamamlayarak yeni otobüs ve şehir bölgeleri açacaksınız.

Yeni dinamik sistem sayesinde oyun boyunca birçok özel ve rastgele olaylar sizlere daha heyecanlı, eğlenceli ve zorlayıcı bir içerik sunacak. Bu şekilde Bus Simulator 18, bir süre sonra rutin şekilde kendini tekrar eden bir oyun olmaktan çıkıp; gerek değişen hava ve gün koşulları ile gerekse hem otobüs içinde hem de dışında gelişen trafik, kaza, vs. gibi rasgele olaylarla her zaman oynanabilirliğini sürdürecek. Öte yandan oynadıkça yeni bölgeleri açılan Seaside Valley’de gezintilere de imkan sunuluyor.

Yaratıcı otobüs şöforleri ise Bus Simulator 18: modding kit sayesinde Unreal® Enginde 4 oyun motorunun üstüne diledikleri içeriği üretebilecekler. Buna; tamamen kendilerine göre geliştirdikleri yepyeni otobüs modellerinden, dış kaplamalara, haritalara hatta şehirlere kadar oldukça geniş seçenekler dahil. Kısacası dileyen herkes, Bus Simulator 18 ile kendi başına yeni bir oyun bile hazırlayacak.

Thunder Chase, iOS ve Android Cihazlar için Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

E3 2018 – Nintendo’nun Son Duyuruları ve Yeni Videolar

Previous article

Bahçeşehir Üniversitesi’nin Espor Takımı Şampiyon Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler