Haberler

Combat Arms Classic, VALOFE ile Yenileniyor

0

Türkiye sunucularında oynanan ve Türkçe dil desteği ile aksiyon severlere hitap eden Combat Arms Classic, VALOFE ile yenileniyor.

Türkiye’de ilk altı ayda 200 bin kullanıcı ile oyun pazarına hızlı bir giriş yapan“Combat Arms Classic”,yeni versiyonundaki grafikleri ve görselleri ile dikkat çekiyor. Birden fazla oyuncuyla online olarak oynanan“Combat Arms Classic”, yeni güncelleme ile gelen sunucu düzenlemeleri ve görevlerdeki değişiklikller ve oyun modlarını oyun meraklılarıyla buluşturuyor. Yeni haritaları, ekipmanları ve kostümleri ile oyunun zevkini ikiye katlıyor.

VALOFE tarafından piyasaya sunulan “Combat Arms Classic” içindeki başarımlar ve özel görevlerle kendini klasik fpslerden ayrı bir şekilde konumlandırıyor.  “Combat Arms Classic”’de oyuncular sadece karşılıklı mücadeleye girmiyor , her gün değişen etkinlikler ve farklı modlarla keyifli maceralar yaşıyor. “Combat Arms Classic”’de PvP maçlarında olduğu gibi operasyonlarda arkadaşınızla ekip olmanın tadını çıkarın.

VALOFE, Türkiye’de ilk kez Ağustos ve Eylül ayları arasında “Combat Arms Classic” için Internet Kafelerde turnuvalar düzenliyor. Turnuvalara katılmak için Combat Arms: The Classic Facebook sayfasındaki duyuruları takip etmeniz yeterli. İstanbul, İzmir ve Adana’da yapılacak olan etkinliklere oyunseverlerin katılımı bekleniyor. Bu turnuvaya katılanlara oyun içi eşyalar dağıtılacak.

Gamescom 2018 – Kingdom Hearts 3 OYNADIK
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Gamescom 2018 – Kingdom Hearts 3 OYNADIK

Previous article

Overwatch – D.Va Sinematik Fragman

Next article

You may also like

More in Haberler