Haberler

CONN ile Bilgisayarındaki Güç Uyanıyor!

0

Türkiye’nin tek seri üretim sıvı soğutmalı performans bilgisayarı üreticisi CONN, GameX 2015 fuarında yeni nesil oyun makineleri ile boy gösterecek. Temalı bilgisayarlarından Beast Nvidia Edition, Beast Witcher Edition ve Oyun Bilgisayarlarından Compact Extreme gibi bilgisayarlarıyla oyun severlerin ilgisini çeken CONN, GameX 2015’te masaüstü ürünlerin yanısıra göz alıcı yeni nesil tasarımlarını gözler önüne serecek.

GeForce Garage projesinde yapımı anlatılan üst seviye oyunculara özel masa bilgisayarı CONN Single Desk M6 Ultimate Gaming Editon, GameX fuarında yer alacak. Oyunseverler, 3 ekranlı masa bilgisayarında oyun oynayabilecek.

CONN, GameX 2015’te Z170 ve X99 çipsetli bilgisayarlarının da duyurusunu yapacak. En yüksek oyun performansı sunan anakartları içeren bu bilgisayarlardan bazılarını, MSI standında da görebileceksiniz!

CONN standında yer alacak NVIDIA Teknoloji Köşesi ise oyunseverlerin GameWorks’ün gücünü test etmesi için hazırlandı. Oyunseverler burada, interaktif ve sinematik oyun tecrübesini en üst noktaya taşıyan GameWorks teknolojisini sıvı soğutmalı bilgisayarlar ile deneme imkanı bulacak.

Türk bir oyun firmasının geliştirdiği space arcade oyunu Void Runner da, 17 Aralık Perşembe günü saat 14.00’da yapılacak gameplay sunumu ile tanıtılacak. CONN standına gelen ziyaretçiler Void Runner’ı multiplayer oynayabilecek.

CONN’un GameX’te oyunseverlere sunacağı en yeni sürpriz ise sıvı soğutmalı Wall-PC olacak. Yeni nesil oyun bilgisayarı tasarımlarında yeni bir basamağı temsil eden Wall-PC, yüksek performansı ve göz dolduran renkleriyle oyun oymananın keyfini yeni bir boyuta taşıyacak.

GameX 2015 oyun fuarı, 17-21 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Plantronics’in Yeni Serisi RIG 500 Türkiye’de!

Previous article

Riot Games ve OYUNDER’den eSpor Sektör Değerlendirmesi

Next article

You may also like

More in Haberler