Haberler

Cristiano Ronaldo ve Hugo Güçlerini Birleştiriyor!

0

 

Süperstar Cristiano Ronaldo, hem Android hem de iOS işletim sistemli cep telefonu ve tabletlere indirilebilir yeni ve aksiyon dolu bir macera oyunu olan Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters’da Hugo ile takım oluyor.

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters’da oyuncu, çok renkli bir dünyada takipteki Paparazzi Pete’ten kaçıyor –hem de hiç bir kısıtlama olmadan.

 

Oyunda engellerin atlatılması, bozuk paraların toplanması gerekiyor ve kaykay kullanılıyor. Yüksek puanlara çıkıldıkça yarış zorlaşıyor ve şan şöhret avında dünya liderler tahtasına daha fazla oyuncu katılıyor. Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters oynaması kolay, ustalaşması zor bir oyunve hem kısa hem de uzun oyun oturumları için oldukça uygun.

Hugo Games’in kurucusu ve CEO’su Henrik Kølle, ”Mükemmel oyunlar ve güçlü bir marka sayesinde Hugo’nun yer aldığı ilk mobil oyunlar 25 milyon kez indirildi. Hugo’nun dünyanın en büyük oyun karakteri olma potansiyeli konusunda hiç bir şüphemiz yok –özellikle de Cristiano Ronaldo’yu yanına aldığında” diyor.

 

Kølle, Hugo Games olarak dünyanın en büyük spor starı Cristiano Ronaldo ile işbirliğine girdiklerini gururla sunduklarını belirtiyor. Kølle’ye göre Cristiano harika bir kişiliğe ve güce sahip uluslararası bir ikon, ayrıca tüm dünyada sevilen bir isim. Kølle, yaptıkları işbirliği sayesinde Ronaldo’nun etkileyici kişiliğine hayran kaldıklarını ve kısaca Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters oyununda Ronaldo ve takımıyla çalışmanın büyük bir zevk olduğunu söylüyor.

 

Køllesözlerine şu şekilde devam ediyor: “Cristiano Ronaldo’nun kişisel özellikleri konusunda hiç bir şüphemiz yok.Ronaldo’nun hayranları ve sosyal medyadaki 200 milyon takipçisiyle kurduğu bağ dünyaca ünlü karakterimiz Hugo ile çok güzel eşleşiyor. Ronaldo ve Hugo’nun önümüzdeki yıllarda mobil oyun dünyasında önemli bir etki yaratmasını bekliyoruz.”

 

Hugo Retro Mania ve Hugo Troll Race, mobil cihazlar üzerinde oldukça popüler bir tür olan heyecan verici sonsuz koşu oyunuolarak mobil cihazlar ve tabletler üzerinde mükemmel bir oynanabilirlik ve eğlence sağlamış durumda. Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters bir adım daha öteye giderek gerçek hayattan bir süperstarı, Cristiano Ronaldo’yu takıma katıyor.

 

Ronaldo&Hugo:Superstar Skaters,kaliteli HD grafiklerle dünyadaki en çok göz kamaştıran şehirlerinden birinin sokaklarını gösteriyor: Las Vegas! Oyuncular, güneşli günler ve yıldızlı gecelerde Las Vegas deneyimini yaşayabilecek. Oyunun geliştiricileri, çokça zorlu etap olacağının sözünü veriyor ve iki süperstarın da havalı kıyafetler, gözlükler ve ayakkabılarla kişiselleştirilebileceğini söylüyor.

Oyunun amacı, dünya çapındaki oyuncular arasında tonlarca yarışla sonsuz bir koşu sağlamak ve dünyanın en büyük süperstarlarının yerine geçme şansını onlara vermek.

Yeni aksiyon macera oyununu bugün itibariyle Google Play ve App Store’dan indirebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Zula’ya Safranbolu Evleri Eklendi

Previous article

SanDisk, Çığır Açan USB 3.0 Belleklerini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler