Haberler

Crytek – Hunt Showdown Performans Yaması

0

Crytek’in yeni oyunu Hunt: Showdown, kapalı alfasının ardından Steam üzerinden erken erişime açılarak oyuncularla buluşmuştu. Henüz ilk aşamalarında olan oyun, nitelikli geri bildirimler alarak, performansını arttırmaya yönelik ilk yamasını yayınladığını duyurdu.

Yama ilk olarak Hunt: Showdown test sunucularında yayınlandı ve topluluk tarafından test edilme şansı buldu. Ardından yapılan geri bildirimler sonucunda yamanın yayınlanmasına karar verildi. CPU optimizasyonlarına odaklanan yama, oyunun tüm bellek ayak izlerini de azaltarak oyun içerisindeki ani takılma, kare oranındaki düşüşler gibi sorunları ortadan kaldırıp; oyunculara daha akıcı bir oyun deneyimi yaşatmaya yardımcı olacak. Yama sayesinde daha düşük konfigürasyona sahip sistemler, oyundan daha iyi performans alabilecek. Ayrıca bu yama sayesinde oyun başlangıcındaki eksik bitki örtüsü ve çevre elementleri sorunu da giderilmiş olacak.

Performans Yaması ile ilgili tüm detaylar(topluluğun en sık sorulan sorularına verilen yanıtlar dahil), Hunt ekibinden Chris Auty ve Sébastien Laurent ile CRYENGINE ekibinden Theodor Mader’in yer aldığı bir yapımcı günlüğü videosunda da ele alınmış durumda.

Razer Kendi Oyun Mağazasını Açıyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

GoDaddy ve Amazon Web Services İşbirliği

Previous article

Point Blank V3.0 Güncellemesi Yolda

Next article

You may also like

More in Haberler