Haberler

Destiny 2 Expansion II: Warmind Çıktı

0

Bungie, Vicarious Visions and Activision, Activision Blizzard’ın yan kuruluşu olarak, Inc. (NASDAQ: ATVI), Destiny 2 Expansion II: Warmind ‘ın PlayStation 4, Xbox One, ve PC’de indirilebilir olduğunu açıkladı.

Yenilemenin PC versiyonu Battle.net  üzerinden elde edebileceksiniz, Bu platform Blizzard Entertainment’ın ilan edilmiş online-gaming platformudur. Destiny 2 Expansion II: Warmind oyunun ikinci resmi güncellemesi olarak ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen Destiny video oyununun devamı niteliğinde olacak. Warmind yeni silahları, daha derin endgame içeriği,aktiviteleri, yepyeni hikayesi, ve oyunculara yeni yollarla meydan okuyan epik bir yeni patron savaşı sunuyor. Warmind’da , oyuncular Jamie Chung’ın seslendirdiği Ana Bray ile tanışacaklar.

Yenileme hikaye kapsamında yeni bölümün tadını çıkarmak isteyen hayranlar için özel olarak Destiny 2 evrenini inşa etmeye devam ediyor.  Oyuncular destansı maceraları ve aktiviteleri keşfetmek için Mars’ta bir kutup buz kapağına girerler. Son derece zorlayıcı bir deneyim arayan oyuncular için, Warmind, Escalation Protocol adı verilen yepyeni bir oyun etkinliği içeriyor olacak. Bu modda, oyuncular giderek zorlu Hive savaşçılarının dalgaları ile savaşırlar. Bu yenileme 11 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan ve  yeni Raid Lair, “Yıldızların Spire’ı” olarak adlandırılan, hayranlık uyandıran yeni bir alanda, fethetmek için yepyeni ve eşsiz bir fan-favori oyun etkinliği ile duyurulacak.

Ek olarak, Warmind çıkışında, Season 3,tüm Destiny 2 oyuncuları için indirilebilir olacak; güçlü güncellemelerle Egzotik mühimmatlar, Ranked Crucible oyununa giriş, yeni Crucible haritaları, Özel Eşleşmeler, Vault Space eklentisi ve  çok daha fazlasını içeriyor olacak.

Oyuncular, Destiny 2 Expansion II’yi Warmindows 2 Expansion Pass’ın bir parçası olarak satın alabilirler: veya PlayStation®4 sistemi, Xbox One ve PC’de, sadece Battle.net’ten, hem Expansion I’i hem de Expansion II’yi içeren Destiny 2 Expansion Pass’in bir parçası olarak satın alabilirler. Destiny 2 oyunu oynamak için gereklidir ve ayrıca satılır.

Rainbow Six Siege – Operation Para Bellum İlk Detayları Ortaya Çıktı

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Desolation of Mordor Story Expansion Yayınlandı

Previous article

Yerli Oyunlardan İhracatta Yeni Rekor

Next article

You may also like

More in Haberler