Haberler

Destiny 2: Forsaken Çıkış Tarihi Duyuruldu

0

Bungie, High Moon Studios ve Activision, ödüllü Destiny 2 video oyununun ilk eklentisi olan Destiny 2: Forsaken’ın, tüm dünyadaki çıkış tarihi duyuruldu.

Forsaken oyuncuları, adalet ve intikam arasındaki çizginin bulanık olduğu güneş sistemimizin vahşi sınırlarına doğru epik bir yolculuğa çıkarıyor. Keşfedilecek iki yeni varış noktası ve yeni silahlar, zırhlar ve süper suitler ile bu büyük eklenti ile Destiny 2’nin fantastik gücünü ortaya koyacak. Forsaken ayrıca, Gambit adı verilen yepyeni bir rekabetçi ve iş birliğine dayalı oyun sonu etkinliğine de sahiptir.

Destiny için bir ilk olan Gambit, hem PvE hem de PvP deneyimlerini epik bir savaşta birleştiren yeni, hibrit bir 4v4 modudur. Destiny 2’yi oynamanın tamamen yeni yolu olan, PvP oyununda rekabetçi mücadelesinde başarılı olanlara, PvE’nin işbirlikçi ve öngörülemeyen unsurlarını sorunsuz bir şekilde harmanlayanlara hitap edebilecek, her türden oyuncuya zevk verecek bir oyun deneyimi sunacak.Bu yeni mod, 12-14 Haziran 2018’de Los Angeles Convention Center’daki  Electronic Entertainment Expo (E3)’da da oynanabilir olacak.

Forsaken oyuncuları, adalet ve intikam arasındaki çizginin bulanık olduğu güneş sistemimizin vahşi sınırlarına doğru epik bir yolculuğa çıkarıyor. Keşfedilecek iki yeni varış noktası ve yeni silahlar, zırhlar ve süper suitler ile bu büyük eklenti ile Destiny 2’nin fantastik gücünü ortaya koyacak. Forsaken ayrıca, Gambit adı verilen yepyeni bir rekabetçi ve iş birliğine dayalı oyun sonu etkinliğine de sahiptir. Destiny için bir ilk olan Gambit, hem PvE hem de PvP deneyimlerini epik bir savaşta birleştiren yeni, hibrit bir 4v4 modudur.

Destiny 2’yi oynamanın tamamen yeni yolu olan, PvP oyununda rekabetçi mücadelesinde başarılı olanlara, PvE’nin işbirlikçi ve öngörülemeyen unsurlarını sorunsuz bir şekilde harmanlayanlara hitap edebilecek, her türden oyuncuya zevk verecek bir oyun deneyimi sunacak.Bu yeni mod, 12-14 Haziran 2018’de Los Angeles Convention Center’daki  Electronic Entertainment Expo (E3)’da da oynanabilir olacak.

Eklenti, 4 Eylül tarihinde çıkış yapacak.

Detroit: Become Human #7 – Connor Aykırıyı Yakalayamazsa
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Sennheiser, İki Yeni Oyuncu Kulaklığını Tanıttı

Previous article

Games Week Heyecanı Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler