Haberler

Diablo Serisinin İlk Oyunu Yeniden Satışa Sunuldu

0

Diablo serisinin ilk oyunu şu andan itibaren GOG.com’da satışa sunuldu. Blizzard Entertainment’ın RPG klasiğini ilk kez dijital olarak satın almak mümkün.

Diablo’nun Windows PC sürümü 10 dolara satılacak ve yalnızca GOG.com aracılığıyla satışa sunulacak. Sevilen oyunun yeniden yayınlanması, stüdyonun eski klasik oyunlarını modern izleyicilere erişilebilir kılmak için Blizzard’ın popüler çevrimiçi oyun mağazası GOG.com’la yeni ortaklığında birinciliğe imza attı.

İki şirketinde yayınladığı habere göre herhangi başka bir büyük gelişme beklemeyin. Blizzard ve GOG.com, Windows 10 uyumluluk ve 1996 aksiyon RPG’sine hata düzeltmesi güncellemeleri getirmiş olsa da, 20 fps grafik ve eski Battle.net matchmaking’i gibi bir çok şey. Klasik RPG oyunu Diablo, şu an GOG.com üzerinden dijital olarak satılıyor ve oyun şu an oynanabilir durumda.

İlerde, Warcraft’ın ilk dijital versiyonu Warcraft Orcs and Humans ve serinin ikinci oyunu Warcraft II: Tides of Darkness bekleniyor. Şirketin, bu şekilde eski klasik oyunlarını GOG.com üzerinden yeniden Windows 10 platformu için yayınlaması bekleniyor.

Kojima, Death Stranding’in Takvimin Biraz Gerisinde Kaldığını Belirtti

EA Play, Bu Yıl Çok Daha Farklı Olacak

Previous article

The Division 2 Ön Yüklemeye Açıldı

Next article

You may also like

More in Haberler