Haberler

Digigame Yenilenen Arayüzüyle Yayında

0

Digiturk’ün eğlencenin farklı boyutlarında yer alma vizyonuyla Şubat ayında yayınlamaya başladığı oyun platformu Digigame yeni ara yüzü ve genişleyen içeriğiyle oyun severlerin hizmetine sunuldu.

Dijital televizyon yayıncılığında sahip olduğu zengin içerik ve güçlü teknolojik altyapı ile üyelerine geniş bir eğlence yelpazesi sunan Digiturk’ün Şubat 2014’te kurduğu Digigame oyun platformu yenilendi. Şubat ayında, Dungeons & Dragons® – Neverwinter oyunu ile yayına başlayan Digigame en sevilen oyunları sunmaya yine devam ediyor.

Arayüzü de kullanıcı taleplerine göre yenilenen Digigame’de Perferct World’ün yanı sıra

birçok popüler oyunu yayınlayan Gameforge, Goodgame Studios ve Looki gibi yayıncılar ile yapılan işbirliği sonrasında oyun sayısı 24’e yükseldi. Sitenin yenilenen içeriğinde Goodgame Empire, Desert Operations, Wargame 1942, AION, S.K.I.L.L – Special Force 2 gibi sevilen oyunlar da yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar Facebook girişi ile arkadaşlarının hangi oyunları oynadıklarını takip edebiliyorlar.

Digiturk üyesi olan veya olmayan tüm kullanıcılara açık bir oyun platformu olan Digigame’de kullanıcılar oyunlara dair detaylı bilgi ve haberler dışında, oyunların kendi sitelerine yönlendirmelerini bulabiliyor. Kullanıcılar www.digigame.com.tr adresinden oyunlara ücretsiz olarak erişebiliyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Doğuştan Elektrikli BMW i3 ve BMW i8 Türkiye’de!

Previous article

Clio Ailesi Yeni Clio GT Line İle Genişliyor

Next article

You may also like

More in Haberler