Haberler

Disney’den Güzel ve Çirkin Vizyonda, Ürünler TeknoSA’da

0

Walt Disney Stüdyoları’nın efsane klasiklerinden Güzel ve Çirkin’in (Beauty and the Beast) 17 Mart Cuma günü vizyona girişiyle birlikte ürünleri de TeknoSA’larda hayranlarını bekliyor olacak. Başrollerini Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans gibi ünlü isimlerin paylaştığı filmin kostümlerinden peluşlarına, oyuncak setlerinden aksesuarlarına kadar birbirinden renkli ürünleri, TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

Tüm ailenin buluşma noktası TeknoSA, Walt Disney Stüdyoları’nın efsane klasikleri arasında yer alan Güzel ve Çirkin’in (Beauty and the Beast) birbirinden farklı pek çok ürününü sevenleriyle buluşturuyor.

Fragmanı gösterime girdiği ilk 24 saat içerisinde dünya çapında 91,8 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kıran Güzel ve Çirkin filminin güzel prensesi Bella’nın yeni kostümünden aynasına, aşık olduğu iyi yürekli canavarın peluşlarına ve birbirinden renkli oyuncak setlerine kadar uzanan Disney Collection ürünleri TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da satışa sunuluyor.

Güzel ve Çirkin’in yanı sıra Karlar Ülkesi’nden Mickey ve Arkadaşları’na, Disney Prensesleri’nden Arabalar’a ve Moana’ya kadar Disney’in en sevilen hikayelerinin kahramanlarının kostüm, oyuncak, , aksesuar ve kırtasiye ürünleri özel fırsatlarla Türkiye’nin 31 ilindeki 70 TeknoSA mağazasında ve teknosa.com’da çocuklar ve ailelerini bekliyor.güzel ve çirkin teknosa

Assassin’s Creed Takipçilerini Mutlu Edecek Yeni Ubicollectible Modelleri

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Horizon: Zero Dawn İnceleme

Previous article

Huawei, Barselona’da “Daha iyi Bağlantılı Bir Dünya” Planlarını Paylaştı

Next article

You may also like

More in Haberler