Haberler

Doom Dünya Çapında Satışa Sunuldu

0

Bir ZeniMax Media firması olan Bethesda Softworks bugün büyük heyecanla beklenen birinci şahıs shooter oyunu DOOM’un Xbox One, PlayStation 4 ve PC için satışa sunulduğunu duyurdu. Bir türün doğuşuna neden olan ve bugüne kadar yapılmış en ilham verici oyunlardan biri kabul edilen ikonik oyun DOOM vahşice eğlenceli ve zorlu bir modern shooter deneyimi olarak geri dönüyor.

DOOM dünyasında yepyeni bir sayfa açmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Amacımız DOOM’un kendine has hissiyatını bozmadan, son teknoloji ürünü cihazlar kullanan günümüz oyuncu kitlesine hitap eden bir oyun yaratmaktı,” diyor id Software baş yapımcısı Marty Stratton.  “DOOM özünde birbirinden güçlü silahlar, çılgın iblisler ve hızlı ve acımasız bir oynanış demek. Orijinal oyunun hayranlarının ve seriyle yeni tanışan oyuncuların DOOM’un sunduklarından son derece memnun kalacaklarına inanıyoruz ve oyuncuların nihayet oyunumuzla buluşması için sabırsızlanıyoruz.”

DOOM birinci şahıs shooter türüne önderlik eden id Software stüdyosu tarafından geliştirildi. İster tek kişilik hikayede Cehennemin derinliklerinde iblis sürülerini yok etmekle meşgul olun, ister çok sayıda çokluoyuncu modunda arkadaşlarınıza karşı oynayın; acımasız iblisler, inanılmaz yıkıcı silahlar, hızlı ve akıcı hareketler bu heyecan dolu, birinci şahıs shooter oyununun temelini oluşturuyor. Kendi içeriğinizi kolayca yaratmak, oynamak ve dünyayla paylaşmak için DOOM SnapMap™ oyun editörünü kullanarak oyun deneyiminizi daha da geliştirebileceksiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

ASUS’tan Yeni X99 ve ROG Strix Anakartlar

Previous article

Son Korsan’dan 19 Mayıs Sürprizi

Next article

You may also like

More in Haberler