Haberler

E3 2016’nın EA Sürprizleri, Yeni Videolar ve Daha Fazlası

0

E3 2016 konferansının en önemli isimleri bir araya geldi. Battlefield 1, Star Wars, FIFA 17, Mass Effect ve daha fazlasının yeni videoları yayımlandı. Asıl detaylar ise oyunların çıkış tarihi ve tabii ki birçoğumuzu heyecanlandıran diğer güzellikler.

İlk sürpriz isim Star Wars. EA, Star Wars için çok özel planlar yapıyor. Yayımlanan video; DICE, BioWare, Motive, Visceral Games, Capital Games ve Respawn Entertainment gibi tanınan oyun geliştiricilerinin bizzat kendi yorumlarını barındırıyor.

Diğer sürpriz isim TITANFALL 2. FPS türünün sevilen isimlerinden biri olan oyun, 28 Ekim tarihinde,  PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Yeni yayımlanan video aşağıda. İyi seyirler.

Futbol oyunlarıyla arası iyi olanlar için FIFA 17 duyuruldu. Yayımlanan iki yeni videoda ise hem hikaye modu hem de oynanış görüntüleri yer alıyor. İyi seyirler.

Ayrıca Battlefield 1 meraklıları için yeni bir oynanış videosu yayımlandı. Oyun, 21 Ekim tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak.

Mass Effect: Andromeda bekleyenler için yeni detaylar gün yüzüne çıktı. PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak olan oyunun, 2017 yılının başlarında oyun dünyasına katılacağı açıklandı. İşte yayımlanan son video. İyi seyirler.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Huawei P9 Ön Siparişle Gittigidiyor’da

Previous article

Bethesda’nın E3 2016’da Yayımlanan Videoları

Next article

You may also like

More in Haberler