Haberler

Erken Erişimdeki MarZ Rising Güncellendi

0

Indie geliştirici doorfortyfour, erken erişimdeki MarZ Rising oyununun güncellendiğini duyurdu.

Taktiksel savunma oyunu olarak öne çıkan oyun, bir süredir erken erişimde. Güncellemeyle birlikte oyuna “Skirmish Mode” eklendi ve Twitch entegrasyonu da önümüzdeki yıl tam sürümden önce son büyük ön sürüm güncellemesinde daha fazlasını sunuyor.

MarZ Rising, oyuncuların Mars’ı ele geçiren gizemli dehşet verici korkularla savaşmak üzerine üsler kurmaları gereken bir strateji ve taktik savunma oyunu. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Steam Early Access’e başlamasından bu yana, MarZ Rising yeni oyun modları, tam 20 misyon öyküsü kampanyası, grafik güncellemeleri ve çok daha fazlasını ekleyerek, bir dizi oyun değiştirme güncellemesi gördü.

SKIRMISH MODU

Hikaye haritalarından birini seçin, tercih ettiğiniz düşman türlerini ve düşman dalgalarını ayarlayın, başlangıç ​​kaynaklarınızı tanımlayın. Uzun süredir beklenen skirmish modu tamamen özelleştirilebilir, oyuncuların her türlü farklı ayarları yapmasına izin verir, sadece bir düşmana karşı veya devasa miktarda düşman ordularına karşı oynarlar. Her oyun prosedürel olarak üretilir, bu yüzden her oyun oturumu tamamen farklı bir şekilde oynanacaktır.

TWITCH MOD

Tüm yeni Twitch Mod ile, izleyiciler oyuna katılabilir ve korkunç düşman dalgaları oluşturarak ya da orduları geri getirmek için onlara ek mürettebat veya silahlarla destek vererek sabotaj oyuncularına oy verebilir.

YENİ GÖRSEL ETKİLER & DÜZENLEMELER

Oyuna yeni makineli tüfek efektleri gibi yeni görsel efektler eklendi ve bu da zombileri öldürmeyi daha da tatmin edici hale getirdi. Topluluk geri bildirimlerinden birtakım hata düzeltmeleri de yapılmış, bu yüzden MarZ Rising deneyimi daha yumuşak ve pürüzsüz.

MarZ Rising şu anda Steam Early Access’te ve 2019’da tam çıkışı gerçekleşecek. Son güncelleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Macera Oyunu Takipçilerine Özel KURSK Piyasaya Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Macera Oyunu Takipçilerine Özel KURSK Piyasaya Çıktı

Previous article

Black Clover: Quartet Knights’a Yeni Karakter Charlotte Geldi

Next article

You may also like

More in Haberler