Haberler

Facebook, F8 Konferansı’nda Sanal Gerçeklik Uygulaması Facebook Spaces’i Tanıttı

0

Facebook, birinci günü gerçekleşen F8 Konferansı’nda Sanal Gerçeklik (VR) uygulaması Facebook Spaces’ı tanıttı. Uygulama, insanların arkadaşlarıyla adeta aynı odadaymışlar gibi eğlenceli, etkileşimli bir sanal ortamda buluşmasını sağlayan bir Sanal Gerçeklik (VR) uygulaması. Uygulama, Oculus Rift için beta olarak kullanıma sunuluyor.

Facebook Spaces ile insanlar, Facebook içeriklerini arkadaşlarıyla Sanal Gerçeklik formatında görebiliyor; 360 derece video ve fotoğraflarla yeni yerleri ziyaret edebiliyor. Sanal bir kalemle, bir şapkadan oyunlara kadar hayal edilebilecek her şey havaya çizebiliyor. Facebook Spaces sayesinde insanlar gerçek hayattaki bir arkadaşlarını Messenger’dan görüntülü olarak arayabiliyor, böylece sanal ortamlarına daha da çok insan getirebiliyor. Arkadaşları, aramalarına telefonlarından cevap vererek sanal dünyalarını görebiliyor.

Facebook, F8 Konferansı'nda Sanal Gerçeklik Uygulaması Facebook Spaces'i Tanıttı

Facebook, selfie çubuğunu da tabii ki unutmadı. İnsanlar, onu kullanarak deneyimlerinin fotoğraflarını çekip anılarını Facebook’tan arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Mark Zurkerberg’in paylaştığı Facebook Spaces tanıtım videosunu burada yer alıyor.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

AMD Radeon RX 500 Serisi Bizlerle

Previous article

Logitech G’den Yeni Mekanik Klavye: G413

Next article

You may also like

More in Haberler