Haberler

FIFA 18 World Cup Duyuruldu!

0

29 Mayıs’ta yayınlanacak olan 2018 FIFA World Cup Russia ücretsiz içerik güncellemesiyle kutlayın. Mağazalardan satın alabileceğiniz EA SPORTS FIFA 18 gerçek ve sanal dünyayı bir araya getirerek oyuncuları, takımları ve Dünyanın Oyununun atmosferini canlandırıyor.

FIFA oyunları tarihindeki en büyük oyun mekaniği yeniliğini getiren FIFA 18, Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojisi adlı yepyeni animasyon sistemiyle hassasiyeti ve oyuncuların kişiliklerini bir üst seviyeye çıkarıyor. Artık Cristiano Ronaldo ve diğer yıldız oyuncular tıpkı gerçek maçlardaki gibi hareket edecekler.

Oyuncu Kontrolü ve yeni Takım Tarzları ve Pozisyon Alma özellikleri ile Dramatik Anları tüm dünyayı kasıp kavuran Büyüleyici Atmosferler ile birlikte yaşayacaksınız. Dünyanın Oyunu, aralarında Cristiano Ronaldo ve diğer Avrupalı futbol efsanelerin de bulunduğu yıldızlarla birlikte Alex Hunter Geri Dönüyor sizleri global bir yolculuğa çıkarıyor. FIFA Ultimate Team’de ise, Ronaldo Nazário ve diğer efsane futbolcuları içeren FUT İKONLAR, FIFA 18’in PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümlerinde.

Oyun Modları

2018 FIFA World Cup Russia: Turnuvaya katılan 32 ülkeden birini seçin, grup aşamasından Moskova’daki finale kadar özgün turnuva formatında oynayın.

FIFA World Cup Santra: FIFA World Cup dahilindeki resmi takımlar, oyuncular, formalar, sunum unsurları ve özgün stadyum atmosferleriyle birlikte tek başınıza veya arkadaşlarınızla offline maç yapın.

Özgün FIFA World Cup Turnuvası: ABD’den İtalya’ya kadar, FIFA 18’deki lisanslı milli takımlardan herhangi birini seçin, FIFA World Cup™ hayallerinizi kendi oluşturduğunuz turnuvada gerçekleştirin.

FIFA World Cup Ultimate Team: FIFA 18’in en popüler modu olan Ultimate Team’e yepyeni FIFA World Cup deneyimi eklendi. Yeniden düzenlenen kimya sistemi, FIFA World Cup™ İKONLARI ve gerçek hayattaki turnuvadan dinamik oyuncu ögeleriyle birlikte FIFA World Cup Ultimate Team’de hayalinizdeki dünya karmasını kurabilirsiniz.

Özgün FIFA World Cup Sunumu

Resmi FIFA World Cup Unsurları: FIFA 18’deki FIFA World Cup™; özgün takımlar, formalar, armalar, maç topları ve ünlü turnuva kupasıyla birlikte eksiksiz ve resmi bir turnuva deneyimi sunuyor.

Büyüleyici Atmosferler: Rusya’daki 12 stadyumun tamamı FIFA World Cup güncellemesinde yer alıyor. Özgün saha unsurları, reklam panoları, süslemeler, milli takım pankartları ve yüksek çözünürlüklü taraftarlarla turnuvanın görsel ve işitsel şölenini yaşayın.

Özgün Sunum: Resmi 2018 FIFA World Cup Russia grafik ve yayın paketi, son düdüğün ardından bile büyülemeye devam eden Frostbite destekli sinematik sahneler sayesinde saha dışında da gerçekçi bir futbol deneyimi sunuyor.

FIFA World Cup Ultimate Team

Yepyeni FIFA World Cup İKONLARI: FIFA World Cup Ultimate Team’de turnuva tarihinin en ikonik futbolcularından bazıları yer alacak.

FIFA World Cup Kimya Sistemi: FIFA World Cup Ultimate Team, en sevdiğiniz milli oyuncular arasında bağlantı kurmanız için çeşitli yollar sunuyor. Kadronuzu kurup düzenlerken mevcut kimya unsurları olan kulüpler ve ligler yerine uyruklar ve konfederasyonlar dikkate alınacak.

FIFA World Cup Oyuncu Havuzu: Turnuvaya katılan her ülkenin kadrosunu yenilenen reytinglerle birlikte sunan FIFA World Cup™ Ultimate Team’de hayalinizdeki dünya karmasını kurmanız için gereken her şey var.

Dinamik FIFA World Cup Ögeleri: Gerçek hayattaki performansı yansıtmak üzere oluşturulan FIFA World Cup Ultimate Team ögeleri, maçlarda sıra dışı performans sergileyen oyunculara göre güncellenecek. FIFA World Cup Ultimate Team, istatistikleri yükseltilecek olan bu oyuncu ögeleriyle birlikte tüm turnuva boyunca güncel ve gerçek hayata bağlı bir deneyim yaşamanızı sağlayacak.

Çift Paket Fırsatı: FIFA World Cup Ultimate Team’de satın alacağınız her Standart veya Premium paket karşılığında FUT 18’de ilgili paketin değerini kazanacaksınız.

OYUN MEKANİĞİ VE SUNUM

Frostbite Altyapılı Getirdiği yeniliklerle gerçeğe uygun aksiyonlar, yeni futbol dünyaları ve ayrıntılı karakter detayları yaratan Frostbite, adeta gerçek ve sanal dünya arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Genel saha görünümünü ve karakter detaylarını daha iyi sergilemek için sinema stüdyosu tarzı ileri düzey gölgeleme ve oklüzyon teknikleri kullanan FIFA 18, tüm zamanların görsel yönden en göz alıcı ve gerçekçi futbol simulasyonunu sunuyor.

Oyuncu Kontrolü

Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojisi: Her bir kare üzerinde poz gidiş izi eşleştirme yöntemi uygulayan, ezber bozan yepyeni animasyon sistemi ile FIFA oyun serisi, tüm zamanların en hızlı ve akıcı oyun mekaniğini kazanıyor. Yeni hareket yakalama teknikleri ve çerçeve başı animasyon geçişleri ile oyun mekaniği, futbolun gerçekliğini yansıtıyor. Sahadaki her bir oyuncunun hareketlerini aslına en uygun şekilde aktaran Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojisi gerçekçiliği apayrı boyutlara taşıyor.

Oyuncu Kişilikleri: Altı yeni karakter arketipi ve yeni oyuncu haritalama teknolojisi ile sahadaki her oyuncu kendi özgün kimlikleriyle birbirinden ayrılıyor. Seri tarihinde ilk kez gerçek hayattaki hareketler, boyutlar ve nitelikler oyuncuların hareketlerini etkileyerek dünyanın en iyileriyle gerçeğe çok yakın hisler yaşamanızı sağlıyor. Ronaldo’nun imza hareketi, Sterling’in kendine has dönüşleri ve Robben’in özel kol hareketleri FIFA 18’de anında dikkatinizi çekecek.

Dribling Revizyonu: FIFA 18 deneyiminde, en iyi oyuncuların hızlı yön değiştirme özellikleriyle defans oyuncularına karşı özgüvenle hareket edeceksiniz. Yeni dribling mekanikleri en iyi oyuncuların 1’e 1 pozisyonlarda daha da yaratıcı olmasına imkan veriyor. Topa daha iyi dokunun, daha keskin dönüşler yapın ve daha dinamik bir şekilde atağa çıkın. Tepki Süresi Hızlı: Yaratıcı top alma kontrolleri, pozisyona uygun dokunuşlar ve yeniden tasarlanmış kontrol dribling mekaniği oyunculara dar alanlardan atağa kalkmada yeni seçenekler veriyor. Kolaylıkla yön değiştirin ve oyuncunuzun çelme takmak için hamle yapan defans oyuncularından nasıl sıyrıldığını hissedin. Depar: Gerçekçi ve dinamik hız tabanlı animasyonlar kontrollü dokunuşlardan son sürat sprintlere daha seri bir şekilde kalkmanıza imkan veriyor.

Takım Tarzları ve Pozisyon Alma

Yeni Oyuncu Pozisyonları: Daha fazla hareket serbestliğiyle takım arkadaşlarınız oyunu gözler ve duruma uygun hareket ederek koordine koşularla hücuma kalkar ya da istikrarlı atak desteği sağlamak için pozisyon alır. Yeni Oyuncu Pozisyonları oyunu yerinde ve zamanında okumanız için daha çok fırsat sunan daha dengeli ve geniş bir saha hakimiyeti sağlıyor.

Takım Tarzları: Farklı takımlara özgü derinlikli bir oynayış tarzı yelpazesiyle en ünlü taktikler FIFA 18 ile sahaya çıkıyor. Artık yapay zekanın Avrupa’daki en iyi kulüplerin kısa paslı oyun (tiki taka) taktiklerini ya da Premier League takımlarının presli oyunlarını anında fark edeceksiniz. Yeni bir kulüp ya da rakip seçtiğiniz her seferde defansif ve ofansif yöntemlerin nasıl değiştiğini hissedin.

Dinamik Hızlı Oyuncu Değişiklikleri: Bağlama duyarlı yepyeni oyuncu değişikliği komutları oyunculara maçı duraklatmadan değişiklik yapma imkanı sağlıyor. İster kaçırılan bir gol fırsatı olsun isterse yenilen bir gole karşı zorunlu bir tepki olsun, menüye geçmeden bir değişiklik yapmaya anında karar verebilirsiniz.

Büyüleyici Atmosferler

Bölgesel Atmosferler: Gerçekçi güneş konumu, sinematik atmosfer derecelendirmesi, özgün saha kenarı süslemeleri, özgün La Liga ve MLS yayın reklam afişleri, zemin aşınması, kulüp ve stadyuma özel pankartlar, uyarlamalı maç sunumu ve zemin kalitesindeki değişikliklerle futbolun en büyüleyici özellikleri FIFA 18’de bir araya geliyor.

Yüksek Çözünürlüklü Dinamik Taraftar: Yepyeni bireysel taraftar tepkileri ve genişletilmiş bölgesel marş desteğiyle taraftarlarınızın enerjisini hissedin. Atağa çıkarken özgün tezahüratları dinleyin, gol attığınızda gerçek heyecanı hissedin ve hatta gol sevincinizi taraftarlarla birlikte yaşayın.

Dramatik Anlar

Mucize Goller: Yeni hareket ve bitirme animasyonları ile ortaya çıkan daha akıcı dönüşler ve vuruşlarla çok daha güzel goller atın. Oyuncu Kişilikleri oyunun kahramanlarının en can alıcı anlarda dik durup çoğu zaman yıldızlaşmalarına olanak sağlar. Yeni Orta Açma Kontrolleri: Tamamen yeni orta açma kontrolleri oyuncuya topu tam yerine indirmek için çok çeşitli seçenekler sağlayarak dinamik atak fırsatları yaratıyor. Nokta atışları, kavisli atışlar ve arka direğe açılan ortalar, atağa çıkan oyuncuyu doğru bir şekilde topla buluşturmak için çeşitli yöntemler oluşturuyor.

YOLCULUK: HUNTER GERİ DÖNÜYOR

Dünyanın Oyunu, Alex Hunter, Ronaldo ve diğer Avrupalı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ve en üstün futbol yetenekleriyle geri dönerken sizleri küresel bir yolculuğa çıkarıyor. Premier League’de nefes kesen bir ilk sezondan sonra Hunter dünyadaki en iyi kulüplerden itibar görmeye başlıyor ve önüne serilen seçenekleri değerlendirmeye can atıyor. Kendisini bir sonraki adımı atmaya hazır hissediyor; gelecek parlak ve tüm dünya Hunter’ı konuşuyor. Ancak futbol dünyası her zaman adil değil.

Futbol Dünyasını Turla: Brezilya’da bir yaz molasından Los Angeles’ta bir sezon öncesi turuna, Alex Hunter gerçekten de global bir yolculukla çok çeşitli futbol ortamlarını deneyimliyor.

Oynayacak Daha Çok Şey: Bölüm bazlı, kısa vadeli görevler, başarılı bir kariyerin ikinci sezonunda Alex Hunter’a oynayacak daha çok şey veriyor.

Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu: Cristiano Ronaldo, satış rekorları kıran serinin devamına yakışır, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosundaki yeni ve çeşitli karakterler ile futbol devlerinden oluşan bir listenin başını çekiyor.

Etkili Kararlar: Oyuncular hikayeyi uzun süreli sonuçlarla değiştirecek daha önemli ve daha zorlu seçimler yapmak zorunda kalacak. Gerek sahada gerekse saha dışında karakter ilişkilerini etkileyin ve Alex Hunter’ın kariyerine yön verecek kararlar alarak Yolculuk’un akışını değiştirin.

Kendi Alex Hunter’ınızı Yaratın: Çeşitli saç, dövme ve giysi seçenekleriyle Alex Hunter’ın görünüşünü kişiselleştirin. Hatta Alex’in tercih ettiği ayağını bile seçerek kendi oyun tarzınıza uymasını sağlayabilirsiniz.

Çok Oyunculu Yerel Oyun: Çok oyunculu yerel oyun aracılığıyla Yolculuk’u bir takım olarak oynayın ve saha deneyimlerinizi arkadaşlarınızla birlikte yaşayın.

Oynanabilir Yeni Karakterler: Artık oyuncular Alex’in Yolculuk boyunca tanıştığı oynanabilir yeni karakterler ile kısa ve bağımsız hikayeler deneyimleyebilir.

FIFA ULTIMATE TEAM (FUT)

Binlerce futbolcu arasından rüya kadronuzu kurarak FIFA’nın en popüler modunda mücadele edin. Yeni günlük Görevler, Squad Battles’ta haftalık ödül mücadelesi, Champions Kanalı’nda dünyanın en iyi oyuncularını izleme fırsatı ve efsane futbolcularla oynama şansı veren FUT İKONLAR, FIFA 18 severleri bekliyor! Yepyeni oynama ve ödül kazanma yollarının yanı sıra, Kadro Kurma Görevleri, FUT Draft, FUT Sezonlar ve FUT Champions gibi popüler modlar da FIFA 18’de!

FUT İKONLAR: Ronaldo Nazário. Diego Maradona. Pelé. Ronaldinho. FIFA 18 Ultimate Team’e gelen FUT İKONLAR ile futbolun en büyük efsanelerini oynayın. FUT İKONLAR Hikayeler: Geçmişin ikon oyuncuları, reytingleri görkemli kariyerleri boyunca değişen tarzlarını ve niteliklerini yansıtan üç özel versiyona sahip.

Squad Battles: Yepyeni tek oyunculu Squad Battles modunda mücadele ederek ödüller kazanın. Ödül kazanmak ve liderlik tablolarında yükselmek için FUT topluluğundaki diğer kadrolarla mücadele edin. Ayrıca Öne Çıkan Squad Battle’da futbolcuların, profesyonel FIFA oyuncularının ve ünlülerin kadrolarıyla mücadele ederek becerilerinizi test edip takımınızı kurabilirsiniz.

Görevler: Dinamik günlük ve haftalık Görevleri oyun içinden veya yeni FUT 18 companion app’ten tamamlayarak harika ödüller kazanın. Kadro yönetme hedefleri ve dinamik maç içi görevlerle zorluk arttıkça daha iyi ödüller kazanacaksınız.

Champions Kanalı: Hafta sonu liginde mücadele eden dünyanın en iyi oyuncularının yaptığı maçların tekrarlarını izleyin. Maçlarda en sevdiğiniz oyuncuların kayıtlarını ve kamera açılarını kontrol ederek yeni teknikler öğrenip oyununuzu geliştirin!

Web ve Companion App: FUT’u her yerde oynayın! FIFA 18 için yayınlanacak yeni Web App’te artık Companion App’te bulunan Görevler ve Kadro Kurma Görevleri gibi özellikler bulunuyor. iOS ve Android platformlarında yeniden tasarlanan Web ve Companion App ile kadronuzu takaslayın ve yönetin.

Square Enix ve Nvidia, Shadow of the Tomb Raider İçin Bir Arada
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Symmetra, Yeni Güncelleme ile Destekleme İşini Bırakıyor

Previous article

Kaspersky Password Manager Parolalardan Çok Daha Fazlasını Koruyor

Next article

You may also like

More in Haberler