Haberler

Final Fantasy XV’ün Beklenen Multiplayer Genişlemesi Yolda!

0

Square Enix Ltd., FINAL FANTASY XV oyuncularının yakında kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekleri ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabileceklerini duyurdu. 31 Ekim’den itibaren oyuncular, ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.

Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.

SQUARE ENIX ayrıca Nobuo Uematsu tarafından bestelenen ve Japon şarkıcı Emiko Suzuki tarafından söylenen “Choosing Hope” adlı yeni şarkının bulunduğu bir fragman çıkardı.

NBA 2K18, Sony Eurasia Aracılığıyla Türkiye’de

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

2.5D Aksiyon Oyunu HIDDEN DRAGON LEGEND, PS4 İçin Yayınlandı!

Previous article

Resident Evil Revelations PS4 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler