Haberler

Fortnite’ın 5.40 Güncellemesi Geldi

0

5.40 güncellemesinin öne çıkan özelliklerinden biri Büyük Vurgun adındaki oyun içi etkinlik oldu. Bu etkinliğin parçası olarak oyuna Kaçış adında bir sınırlı süreli mod eklendi. Bu oyun modunda oyuncular haritanın farklı bölgelerinde ortaya çıkan mücevherleri bulup haritadaki kaçış minibüslerinden birine ulaşarak mücevherlerle birlikte kaçmaya çalışacaklar. Bu hedefe ulaşan 4 takım modun galibi sayılacak.

Epic Games, oyuncular için Büyük Vurgun etkinliğine özel görevler tasarladı. Bu görevleri yaparak çeşitli kozmetik eşyaları ücretsiz olarak edinmek mümkün. Görevler ve ödülleri şöyle:

  • Kaçış modunda 10 maç oynayın ve 5.000 Tecrübe Puanı kazanın
  • Mücevher taşıyan rakiplere 500 hasar verin, İskambil Çetesi spreyini açın
  • Kaçış modunda 5 farklı maçta bir Mücevher alın ve Nakit Akışı dalış izini açın
  • 3 görevin hepsini tamamlayın, Levye kazmasını açın

Ayrıca oyun içi mağazada Kaçış moduna özel kıyafetler ve eşyalar da sınırlı süreliğine Fortnite oyuncularını bekliyor.

Yeni Eşya: Vantuzatar

Fortnite’ın 5.40 güncellemesi oynanışa yeni boyutlar katacak bir de eşya getiriyor. Vantuzatar ateşlendiği yüzeye tutunarak oyuncunun vantuza bağlı ip sayesinde hızlıca hedeflediği noktaya gitmesini sağlıyor. Diğer oyuncular tarafından inşa edilen yapılara hızlıca tırmanma ve sürpriz baskınlar yapma şansı veren Vantuzatar, köşeye sıkışan oyunculara ortamı çabucak terk etme imkânı da sunuyor.

Fortnite 5.40 güncellemesi her zaman olduğu gibi performans, arayüz, oynanış gibi pek çok alanda birçok iyileştirme de sunuyor. Güncellemeyle Fortnite Android sürümüne sesli sohbet özelliğinin gelmesi ve desteklenen cihazlar listesine Essential-PH, Motorola, HTC, Sony Xperia cihazların eklenmesi bunlardan yalnızca ikisi.

Fortnite’ın V5.40 yama notlarına https://www.epicgames.com/fortnite/tr/patch-notes/v5-40 adresinden ulaşarak güncellemeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Nintendo Labo: Vehicle Kit Yeni Özellikleri Açıklandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

NBA, Beats By Dr. Dre ile İş Birliğini Açıkladı

Previous article

1 Dakikada Marvel’s Spider-Man // Alınır Mı Alınmaz Mı?

Next article

You may also like

More in Haberler