Haberler

Fortnite’ın 5. Sezonu Çok Yakın

0

Epic Games’in oyunlarından biri Fortnite’ın 4. sezonu yakında sona erecek. Oyuncular merakla 5. sezonu beklerken, yeni sezon öncesi %100 bonus deneyim puanı etkinliği başlıyor.

Sezon Bitmeden Ödülleri Kapın

Oyunun 4. sezonu mayıs ayı başında oyun dünyasına düşen bir meteorla başlamıştı. Herkesin uzaylılar veya dinozorlarla ilgili bir şeyler beklediği sezonun teması süper kahramanlardı. Hatta sezon içinde Marvel ile yapılan bir işbirliği sonucu Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminden Thanos karakteri de kısa süreliğine oyunda yer almıştı. 5. sezonun temasının ne olacağı ise bir sır gibi saklanıyor ve 12 Temmuz’a kadar beklemekten başka çare yok.

Epic Games oyunculara yeni sezonu beklerken 4. sezondaki eksiklerini tamamlama fırsatı sunuyor. Bu yüzden 29 Haziran’dan 2 Temmuz’a kadar tüm oyuncular %100 bonus XP kazanacaklar. Henüz Omega veya Carbide kostümlerini alamayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat!

Yeni Sezon 12 Temmuz’da Başlıyor

Her şey yolunda giderse Fortnite’ın 5. Sezonu için planlanan başlangıç tarihi 12 Temmuz ve 10 hafta sürecek. Tüm Fortnite sezonlarında olduğu gibi yeni sezondan da pek çok şaşırtıcı yenilik, yeni silahlar ve göz alıcı yeni kostümler beklemek yanlış olmaz.

Super Bomberman R İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yapay Zeka Teknolojili Casper Telefon Geliyor

Previous article

Detroit: Become Human #20 – Markus’un Seçimi: Gösteri Mi? Devrim Mi?

Next article

You may also like

More in Haberler