Haberler

Fortnite’tan Yeni Kullanıcı Rekoru: 8.3 Milyondan Fazla Anlık Oyuncu

0

Fortnite, yeni bir rekora imza attı. Oyunun anlık oyuncu sayısı 8.3 milyonu aştı.

Oyun, bu yılın Şubat ayında aynı anda 3.4 milyon anlık oyuncuya ulaşarak kırılması güç bir rekor kıran oyun 8.3 milyondan fazla anlık oyuncu sayısına ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

Epic Games Kore CEO’su Sung Chul Park’ın açıklamasına göre, Fortnite’ın anlık oyuncu sayısı 8.3 milyon gibi devasa bir sayıya ulaştı. Daha önce farklı alanlarda rekor kıran oyun, Twitch’in en çok izlenen oyunu ve aynı anda en çok kişinin izlediği oyun yayını olmayı da başarmıştı.

Fortnite bu başarısıyla hâlihazırda kendisine ait olan en yüksek anlık oyuncu sayısı rekorunu yeni bir seviyeye yükseltmiş oldu. Şubat 2018 tarihinde ulaşılan daha önceki en yüksek anlık oyuncu sayısı, 3.4 milyon ile yine Fortnite’a aitti. Eğlenceli fakat ustalaşması zor oynanışı, sevimli grafikleri ve şiddetten uzak yapısıyla Fortnite kısa sürede her yaştan oyuncunun gözdesi oldu.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite’ın dünya çapında 125 milyondan fazla oyuncusu bulunuyor.

11-11 Memories Retold Bekleyenleriyle Buluştu

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

11-11 Memories Retold Bekleyenleriyle Buluştu

Previous article

Macera Oyunu Takipçilerine Özel KURSK Piyasaya Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler