Haberler

Game11 Konsol Oyunları Festivali’ne Hazır Mısınız?

0

Karıkoca Gaming olarak bizim de destekleyenleri arasında yer aldığımız, n11.com’un düzenlediği ilk resmi oyun festivali olma özelliği taşıyan n11.com Game11 Konsol Oyunları Festivali, 29 Mart Pazar günü Point Hotel Barbaros’un içindeki The Game’de gerçekleştirilecek. Her yaştan oyun tutkununu bir araya getirmeyi amaçlayan, eğlencenin doyasıya yaşanacağı festivalde katılımcılar oyunların, turnuvaların, DJ performansları ve sürprizlerin tadını doyasıya çıkaracak.

n11.com Game11 kapsamında FIFA 2015, Zombie Hunter, Gladiator, Wii Heading, Araba Yarışı, Wii Hulla Hoop, Xbox Kinect Ski, Atari Street Fighter, Boks gibi efsaneleşmiş ve yeni oyunların yanı sıra, n11.com’un Öncelik Kadınların konsepti altında sadece kadınların katılabileceği Just Dance oyunu da yer alacak. Katılımcıların 11 farklı oyunda kapışacağı festivalde her oyunun şampiyonu bir ödül kazanırken, festival finalinde ise şampiyonlar karşı karşıya gelecek.

Katılımın ücretsiz olduğu festivalde turnuva coşkusu, karşılaşmalar sonrasında DJ parti ve müzik eşliğinde devam edecek.

Bu heyecana hemen ortak olmak için adres:
http://www.n11.com/kampanyalar/game-fest

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Rekabet Kurulu’ndan Aral Game ve 4 Firmaya Soruşturma

Previous article

Dr. Mete Tevetoğlu Minecraft’ın Yasaklanma Kararını Yorumladı

Next article

You may also like

More in Haberler