Haberler

GamersGate Black Friday İndirimleri Başladı

0

Yıllardır takip ettiğim ve uygun fırsatları yakaladığında affetmeden oyun aldığım oyun satış sitesi GamersGate geçtiğimiz aylarda Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Black Friday kapsamında güzel ve arşivlik indirimlerle karşımıza çıkan sitede gözüme çarpan indirimleri şöyle bir not aldım.

Notlarım arasında yer alan Observer indirim kapsamında 29.60 TL‘den satışta. (https://tr.gamersgate.com/DD-OBSERVER/observer_)

Silent Storm Gold Edition gibi arşivlik bir yapım 9.68 TL‘den indirimde. (https://tr.gamersgate.com/DD-SSCE/silent-storm-gold-edition)

SpellForce Complete Pack toplam fiyatı 230 TL civarından 46 TL‘ye düşmüş. (https://tr.gamersgate.com/DD-SPFCP/spellforce-complete-pack)

Müthiş keyifli yapım Mad Max 15 TL (https://tr.gamersgate.com/DD-MADMAXR/mad-max)

Strateji seven oyuncuların mutlaka göz gezdirmesi gereken Codename Panzers serisi de komple indirimde 23 TL! (https://tr.gamersgate.com/DD-CODENAME-PANZERS-BUNDLE/codename-panzers-bundle)

Black Friday İndirimleri: Yüzlerce oyunda %91’e varan indirim!

İki hafta sürecek Black Friday İndirimleri’ndeki fırsatları kaçırmayın! 400 oyunda ilk indirimler başladı, her 3-4 günde yeni indirimler sizlerle olacak! Tüm teklifleri görmek için lütfen banner’a tıklayın. Ve son olarak, ödemenizi Razer zGold ile yaparak ekstra %20 indirim kazanacağınızı unutmayın! Razer web sitesindeki duyuruya göre, bu ay hesabınıza her yükleme yaptığınızda ekstra $20 tutarında zGold hediye!

Bu ve diğer tüm indirimlere https://tr.gamersgate.com/offers adresinden ulaşabilirsiniz.

Razer BlackWidow Ultimate Yenilendi

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Kısa Süreliğine Ücretsiz

Previous article

Star Wars Battlefront 2 Hikaye İncelemesi

Next article

You may also like

More in Haberler