Haberler

GEFORCE CUPS Büyük Finali 5 Kasım’da Ferit Karakaya Sunumuyla!

0

NVIDIA’nın ülkemiz eSpor arenasında oyuncuları kıyasıya mücadeleye davet ettiği lokal turnuva serisi GEFORCE CUPS, League of Legends 1vs1 serisinin tüm ön elemeleri tamamlandı. 4 hafta boyunca yapılan birbirinden bağımsız ön elemelerde finale kalan 2 oyuncunun büyük finalde oynamaya hak kazanacağı toplam ödül havuzunun 1.750 Dolar olduğu 1vs1 serisinin birincisi 1.000 Dolar para ödülünün de sahibi olacak.

GEFORCE CUPS ödül havuzuna destek olan turnuva sponsoru, Türkiye’nin oyun sektörüne sunmuş olduğu cüzdan çözümleri ile ödeme sistemi konusunda uzman markası olan GPAY.  Bu projenin koordinasyonunu ise Dijital Sporlar ekibi sağlamakta.

GEFORCE CUPS‘ın Büyük Final yayını 5 Kasım Cumartesi günü 16:00’da Vault of Gamers kanalı üzerinden ünlü yayıncı Ferit Karakaya tarafından yapılacak. Büyük final canlı yayınında izleyicilere GPAY‘den bakiye kodlar da dağıtılacak.

İzleyiciler, canlı yayın başladıktan sonra verilecek linkten kayıt olup bu hediyelerden kazanma şansı elde edebilecekler. League of Legends turnuvasından sonra Aralık ayında Counter-Strike: Global Offensive turnuvası ile devam edecek olan bu lokal turnuva serisi, ödül havuzunu da genişleterek ve eSpor’a gönül veren oyuncuları GeForce GTX 1050 ve 1050 Ti gibi eSpor için en uygun ürün platformu ile buluşturarak son hız devam edecek.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

HP OMEN Oyun Bilgisayarları Türkiye’de

Previous article

Sennheiser HD 2 ile En İyi Sesi Yakalayın

Next article

You may also like

More in Haberler