Haberler

GeForce Oyuncuları Game Ready Sürücüleri ile Oyuna Hazır

0

NVIDIA, Heroes of the Storm 2.0 ve Warhammer 40,000: Dawn of War 3 için yeni NVIDIA Game Ready Sürücüsünü oyunculara sundu. Aynı zamanda üç yeni VR oyununu için de hazır; Batman: Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality ve Wilson’s Heart. 

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 için Oyuna Hazır

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 oyuncuları bu sürücüyü kullanmak isteyeceklerdir zira lansman gününden önce kullanıma sunulan NVIDIA Game Ready Sürücüleri, GeForce oyuncuları için en iyi deneyimi sunar; çünkü NVIDIA mühendisleri, performansı optimize etmek ve oyunu mükemmelleştirmek için mümkün olan en kısa sürede yeni sürücü üzerinde çalışırlar. Ek olarak kalitesi doğrulanır ve her Game Ready Sürücüsü WHQL ile Microsoft tarafından sertifikalandırılmıştır.

Oyunun Güncellemesinden önce Oyuna Hazır Olun

Heroes of the Storm fanları, 2.0 güncellemesini sabırsızlıkla bekliyor ve NVIDIA bu beklemeye değmesi için çok çalışıyor. Lansman sırasında bir oyun için mümkün olan en iyi kaliteye sahip olmak önemlidir. Bununla birlikte; oyunlar, yamaları ve DLC aracılığıyla yeni içerik ve özellikler ile gelişmeye devam ediyor. Game Ready sürücüleri, oyunlar için önemli kilometre taşlarını desteklemeyi amaçlıyor; yani her oyunda oyunculara en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyor.

VR Oyunları için Oyuna Hazır Olmak Önemli

Bir oyunun lansman günü mümkün olan en iyi kaliteye sahip olması önemlidir ve bu VR oyunlarda daha da önem kazanmaktadır. Oyun sorunları ya da hatalar oyunu bozabilir ve VR deneyimini mahvedebilir. Uzun süredir devam eden Game Ready sürücü programı, performansı ve gecikmeyi en iyi duruma getirerek mümkün olan en iyi deneyimi sunar; bu özellikle sorunsuz, stutter-free Virtual Reality oyun deneyimi için önemlidir. Bugünkü Game Ready Sürücüsü; Batman Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality ve Wilson’s Heart İçin en iyi VR deneyimi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

WS620 Serisi Walkman İle Her Arazi Şartında Egzersiz Yapın

Previous article

No70: Eye of Basir’in İngilizce Seslendirmesini Yapacak İsim Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler