Haberler

Gerçekçi Bir Futbol Simülasyonu – Header Goal VR

0

Header Goal VR simülasyon dinamiklerine sahip, birinci kişinin gözünden oynanan, fizik tabanlı ve aksiyon dolu bir sanal gerçeklik oyunu. Hikaye tabanlı ilerleyişe sahip olan bu oyunda Axel Rix adındaki karakterin yerine geçiyorsunuz. Bir antrenman sahasında size atılan toplara kafa atarak karşınızdaki hedefleri vurmak asıl amacınız. Oyun içerisindeki her bölüm farklı ve eğlenceli bir kurguya sahip. Bölümlerde başarılı olmak ve yüksek skor elde etmek için hedeflere vuruş sıranız dahi önemli. Kendinizi Axel gibi hissetmenizi sağlayacak seslendirme ve etkileşime sahip bu oyunda farklı bir gerçekliğe adım atmış olacaksınız.

Topa kafa vurmanın en eğlenceli halini yaşatan Header Goal VR’da vuruş açısı, topa temas noktası, hız ve kuvvet etmenlerinin varlığı ise sanal top ile maksimum gerçeklikte bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Header Goal VR, HTC Vive ve Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüklerini destekliyor.

İyi seyirler.

Bu Ay Netflix Türkiye’de Neler var? – Ekim 2016

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Turkcell’in Yeni Projesi Gamecell

Previous article

Razer, DeathAdder Elite ve Gigantus ile Yenileniyor

Next article

You may also like

More in Haberler