Haberler

Gianluigi “Gigi” Buffon, World of Tanks Futbol Modunda

0

World of Tanks’in futbol modunda Juventus’un efsane kalecisi Gianluigi “Gigi” Buffon yer alacak ve maçlara sesiyle eşlik edecek.

Futbol kipinin bu yeni versiyonunda 3 tanktan oluşan takımlar, aralarında Moskova’nın ünlü arenası Luzhniki’nin de bulunduğu 3 farklı stadyumda karşı karşıya gelecekler. Ayrıca oyunda her tankın belli bir rolü var. Kendinizi rahat hissettiğiniz pozisyona göre defans, forvet ya da orta saha tanklarından birini seçip oyuna onunla giriş yapacaksınız.

Futbol kipi boyunca devam edecek özel savaş görevlerinde birçok oyun içi ödül kazanma şansına sahipsiniz. Ayrıca rüya takımınızı kurup oyun içi turnuvalara katılarak Buffon tarafından bizzat imzalanmış hediyeleri kapma fırsatınız olduğunu da belirtelim.

Detroit: Become Human #10 – Connor’ın Şüpheleri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

TP-Link’in İki Yeni Akıllı Telefonu Tanıtıldı: Neffos C7 ve C5A

Previous article

Sony’nin Futbol Şölenine Özel Ürünleri Listelendi

Next article

You may also like

More in Haberler