Haberler

God of War 4 İskandinav Mitolojisinde Geçebilir

0

Yılların yok edemediği efsane seri God of War dönüyor! Yayımlanan bilgilere göre Kratos, bu sefer Kuzey Tanrılarına meydan okuyacak ve hikaye ise İskandinav Mitolojisini ana fikir alacak.

karıkocagaming-god-of-war-4-twitter

NerdLeaks‘in sızdırdığı bazı God of War 4 görselleri, oyun dünyasını karıştıran diğer bir konu. NeoGAF‘a sızdırılan görsellerin tamamını buradan inceleyebilirsiniz. Konsept görsellere yakından baktığımızda sakallı ve elinde tek baltasıyla duran Kratos’a denk geliyoruz. Görünen o ki Kratos, bu sefer biraz daha zorlu düşmanlarla karşı karşıya gelecek.

Konuyla alakalı olarak Santa Monica‘dan güncel bir açıklama “henüz” yok ancak geçmişte zaten yeni bir God of War oyununu geliştirdiklerini ve bunun da GoW 3 oyununun devamını olacağını belirtmişlerdi. Şimdilik beklemedeyiz.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Wargaming’den Oyun Geliştirme Sürecine Yeni Bir Yaklaşım

Previous article

Huawei P9 Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler