Haberler

GoDaddy ve Amazon Web Services İşbirliği

0

Bir Amazon.com şirketi olan Amazon Web Services (AWS), GoDaddy ile işbirliği yaptığını açıkladı.

Birkaç yıl sürmesi beklenen dönüşme süreci ile firma, altyapısının büyük bir kısmını AWS’ye taşıyacak. Aralarında makine öğrenimi, analitik, veritabanları ve container’lar da olmak üzere AWS hizmetlerinin kapsama genişliğinden faydalanacak olan GoDaddy, bu sayede ürün ve hizmetlerinin global çapta daha hızlı bir şekilde konuşlandırılmasını sağlayacak.

Container’laştırılmış uygulamaları aktif bir şekilde kullanan firma, şimdi de AWS’nin Amazon Elastic Container Service for Kubernetes (Amazon EKS) ürününden yararlanacak.

GoDaddy, bu sayede Kubernetes işlerini Amazon EKS üzerinden yürütebilecek. Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) P3 Instances ile de GoDaddy makine öğrenimi süreçlerini hızlandırmasının yanı sıra kullanıcıların alan adlarının değerini öğrenmesini sağlayan Domain Appraisals aracının performansını yükseltecek. Bunlara ek olarak, GoDaddy ve AWS GoDaddy’nin Yönetilebilir WordPress ve Web Sitesi Mimarı gibi alan adı ve web sitesi kurulum ürünlerini AWS müşterilerine sunmaya da hazırlanıyor.

Acer, Intel Core i7+ İşlemcili Nitro 5 Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Netflix’in Ruh Avcısı’ndan Adli Tıbbın Doğuşuyla İlgili Özel Video Paylaşıldı

Previous article

Crytek – Hunt Showdown Performans Yaması

Next article

You may also like

More in Haberler