Haberler

GTRIBE’dan Oyunculara Özel 11.000 Dolarlık Giveaway

0

GTRIBE, PC oyuncuları ve teknoloji meraklıları için güçlü deneyimler yaratan küresel bir sosyal ağ. Bazılarımızın saatlerini harcadığı bu sosyal platform, Facebook’tan biraz daha farklı hareket ediyor. Her şeyden biraz sahip olmak yerine bu platform, daha çok oyunculara hitap ediyor.

Kolayca, isterseniz kendi e-mail adresinizle, isterseniz de Facebook hesabınızla üye olabileceğiniz platform, biz oyunculara özel 11,250 dolarlık bir giveaway’in duyurusunu yaptı. Türkiye’den oyuncuların da katılıp, kazanabileceği bu giveaway’de yok yok.

Yarışmaya katılmak ve detaylı bilgi için bu linki takip edebilirsiniz.

The Ascension Giveaway isimli yarışmaya katıldığınızda GTRIBE hesabınıza bağlı olan mail adresinize gelecek maildeki link ile arkadaşlarınızı, ailenizi de bu yarışmaya dahil edebilirsiniz. Dahil ettiğiniz her kişi için kazanma şansınız biraz daha artıyor.

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Transformers 5: Son Şövalye Filminin Özel Ön Gösterim Yarışması!

Previous article

Tekken 7’nin En Sağlam 10 Karakteri

Next article

You may also like

More in Haberler