Haberler

Happily Never After Greenlight Oylamasında

0

Melody isimli beş yaşındaki bir kız çocuğu psikiyatrik rahatsızlıklarından dolayı ağır bir ilaç tedavisi altındadır. Annesi ve babası bu durumun gidişatını değiştirmek istemezlerse de,  Melody’nin beşinci yaş gününde, hayali arkadaşı yüzünden bir kavga patlak verir Melody’nin anneannesi ve dedesiküçük kızı alıp kendileri bir süre bakmak için götürmeye karar verirler. Ancak Melody annesinden ayrılmak istemediği için girdiği bir öfke krizi sonucu hayal dünyasına kaçar.

Melody’nin E isimli hayali arkadaşı, onu hayal dünyasında takip eder. Kendisi de hayali olduğu için bunu yapabilecek tek kişi odur. Daha da önemlisi E, hayal dünyasında uzun süre kalan birinin orada ölürse bir daha asla gerçekliğe dönemeyeceğini (aklını kaybedeceğini) iyi bilmektedir. Ancak bütün olanlardan E’yi sorumlu tutan Melody onunla konuşmamaktadır bile.

Melody’nin hayal dünyası her ne kadar saf ve mutlu görünse de gerçek bu değildir. Bu dünyada Uyuyan Güzel 60’lı yıllarda kalmış bir hippie, Noel Baba kötü çocukları tarlasında çalıştıran bir tiran, cüceler finansal tetikçi ve Diş Perisi insanların kemiklerini çalan bir iskelet kralıdır. Ve bütün bunlar en kötüsü bile değildir.

Happily Never After RPG Maker Ace’de geliştirildi. Geliştirilmesi iki sene sürdü. 150’den fazla quest ve 40 saate yakın oynanış süresi barındırmaktadır. Böylece hikayeyi değişik hikayeleri takip ederek çok fazla şekilde bitirebilirsiniz. Aynı zamanda oyun değişik bi kombat sistemine sahiptir. yakın/uzak dövüş ya da asker/büyücü tarzı bir ayrım yoktur. Görevleri takip edip öğrendiğiniz tüm dövüş stillerini aynı anda combo yaparak kullanabilirsiniz.

Happily Never After şu anda Greenlight oylamasındadır. Oylama linki
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=504572665

 

Geliştiricisi kimdir? 

Ezgi Çetin yaklaşık beş yıldır bitmiş ve bitmemiş projeler içerisinde çalışmış bir oyun geliştiricidir. Diğer oyunları arasında “Rainbow Rush”, “Angaralı Kıronikıls”, “Simon3D” vardır. Happily Never After onun tek başına yaptığı ilk oyundur. Oyunun yapılması iki seneden fazla sürmüştür ancak bunun temel sebebi geliştiricinin oyunu kendi finanse etmesi olmuştur. Bu iki sürecin paralel ilerlemesi oyunun çıkış tarihini geciktirmiştir. Happily Never After’den sonra gelecek oyunların çok daha hızlı olacağı öngörülmektedir. Gelecek projelerimiz arasında Happily Never After benzeri oyunlar ve tasarımı yapılmış bir mobil oyun bulunmaktadır. Bir sonraki oyuna RPG Maker’ın Mac desteğiyle birlikte çıkacak yeni sürümüyle başlanması planlanmaktadır.

www.galavalomka.com

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

FIFA 16 Voidu’da İndirimli Fiyatla!

Previous article

Razer’dan Yayıncılara Özel Projeler

Next article

You may also like

More in Haberler