Haberler

Hayalet Korsan Cervantes, Soulcalibur VI’daki Yerini Aldı

0

Bandai Namco, ikonik karakterlerden biri olan hayalet korsan Cervantes’i Soulcalibur VI’ya getiriyor. 

İlk olarak Soul Edge’de görülen Cervantes, lanetli bir kılıç yüzünden korkutucu bir yaratığa dönüşmüştür. Kılıcın Cervantes için ilginç planları vardır ve onun aklını yavaş yavaş ele geçirir. Ardından kılıcın planları suya düşer, zira Cervantes bir ninja ve savaşçı tarafından öldürülür. Kılıcın da etkisiyle bedeni cehennemde yanmak üzere küle döner. Bir gün Nightmare kılıcının sahibi, Cervantes’in ganimetlerini ele geçirmek üzere ortaya çıkar ancak ondan geriye hiçbir şey kalmamıştır. Soul Edge, Cervantes’i ölümden geri getirmeye karar verir ve Soulcalibur VI’da kendisiyle karşılaşırız.

Ölümden geri dönmesinin ardından Cervantes, denizdeki ölü bedenleri ve ruhları ele geçirmeye başlar. Son isteği Soul Edge’in kendisidir.

Korsanımızın Acheron ve Nirvana isimli iki kılıcı mevcut. Ana silahı Acheron, ikinci silahı ise hançer boyutunda olan ve kabzasında tabanca olan Nirvana.

Soulcalibur VI, 19 Ekim tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformlarında çıkış yapacak.

Tales of Vesperia: Definitive Edition Çıkış Tarihi Kesinleşti
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

The Darkside Detective: Season 2, Switch ve PC İçin Duyuruldu

Previous article

Destiny 2: Forsaken Satışta

Next article

You may also like

More in Haberler