Haberler

Injustice 2’nin Yeni Versiyonu Legendary Edition İçin Geri Sayım Başladı

0

Injustice 2’nin heyecanla beklenen yeni versiyonu “Legendary Edition” çok yakında PS4 ve Xbox One için raflara geliyor.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve kısa sürede oyun severlerin de ilgisini çeken Injustice 2’nin yeni versiyonu Legendary Edition paketinde içerisinde geniş bir karakter havuzu bulunuyor.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve kısa sürede oyun severlerin de ilgisini çeken Injustice 2’nin yeni versiyonu Legendary Edition paketinde içerisinde geniş bir karakter havuzu bulunuyor. Daha önce sunulan indirilebilir bütün karakterlerin yanı sıra Darkseid, Red Hood, SubZero, Raiden, Starfire, Black Manta, Atom, Enchantress, Hellboy ve The Tenenage Mutant Ninja Turtles gibi karakterler de bu paketin içerisinde yer alıyor. Paketin içerisinde yeni karakterlerle birlikte yeni görünüm, özel kostümler ve ekipmanlar da bulunuyor.

Oyuna gelen yeni iyileştirmeler ise şöyle:

  • Oyunun genişletilmiş öğreticisi olan “Öğrenim Merkezi”nin tanıtımı getirildi
  • Tüm karakterler için elbise, silah ve eşyalarda yapılan iyileştirmeler yapıldı
  • Oyuncuların karakter seviye sınırı 30’a yükseltildi
  • 30.seviyeye yeni bir “Augment Slot” eklendi

Warner Bros ve DC Entertainment işbirliğiyle NetherRealm Stüdyoları’nda geliştirilen ve Türkiye’de Bilkom tarafından satışa sunulan oyunun “Legendary Edition” versiyonu Nisan ayının ilk haftasında bizlerle olacak.

Injustice 2’ye Teenage Mutant Ninja Turtles Geliyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

HyperX, FURY DDR4 ve Impact DDR4 Ürün Yelpazesini Genişletiyor

Previous article

TP-Link Archer C1200 Model Yönlendirici Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler