Haberler

Just Dance 2018, Yeni Disney Şarkılarıyla Eğlencenin Dozunu Arttırıyor

0

Ubisoft, başarılı dans oyunu Just Dance 2018 için yeni Kids’ Mod‘unu duyurdu. Bu sefer aileler, çocuklarıyla daha eğlenceli zaman geçirecekler.

Just Dance, genel olarak bir aile oyunu olarak öne çıkmayı hedefledi ve bu konuda oldukça başarılı olmayı başardı. Ubisoft, bu sefer sekiz yeni parçayı oyuna dahil ederek, çocukların da ilgisini çekmeyi düşünüyor. Kimi zaman korkusuz bir korsan olmak, kimi zaman ise prenses olmak isteyen miniklerimiz, oldukça eğlenecekler. Oyunun yeni modunda daha az yazı ve daha çok hareket edilerek, dans konusunda daha fazla parça öne çıkıyor.

Sadece miniklerimize değil aynı zamanda bazılarımızın içindeki çocuğu uyandırmayı başaran Disney’in Moana’sının sevilen parçası “How Far I’ll Go” da oyuna dahil oluyor.

Just Dance 2018, Nintendo Switch, Nintendo Wii U, Wii, Xbox One, Xbox 360, PS4, PC ve PS3 dahil olmak üzere tüm platformlarda 26 Eylül tarihinde çıkış yapacak.

For Honor Üçüncü Sezonu “Grudge & Glory” Çok Yakında Bizlerle

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Emoji Filmini İzledik ve Yorumlamaya Korkuyoruz

Previous article

Destiny 2 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler