Haberler

KarıKoca Gaming Oyuna Başlar

0

Çok uzun bir süredir aklımızda dolanan bir projeyi hayata geçirmenin keyfi ile yazıyorum bu satırları. Oyun oynamanın keyfi ile birlikte devam ettirilebilecek bir diğer seçeneğin evli olmak olarak algılandığı oyuncu kitlesinin içinden biri olarak eşimle birlikte bu proje içerisinde sizlere içerikler sunacağız. Yeri gelecek canlı yayında oyun oynayacağız. Bazen incelemeler yapacak, oyuncunun tek eğlence kaynağı olan “oyun” kavramına evli ve oyuncu bir çift olarak yorumlarımızı katacağız.

Peki KarıKoca Gaming neler yapacak?

Yukarıda 2 maddesiniz yazdım, devamı olarak ekleyeceklerim şunlar olacaktır;
Oyunların indirimleri hakkında sizlere fırsat bildirimleri yapacağız. Teknolojik gelişmeleri “oyuncunun takip etmesi gereken” kadarıyla sunacağız. Eğlenceli listeler ile kimi zaman geçmişte kalmış oyunları yüzeye çıkartacağız. Sevgiliniz oyun oynamayı seviyor ve ona oyun bulamıyor musunuz? Bu konuda da size yardımcı olacağız. 14 Şubat’ta oyuncu sevgilinize en güzel hediye almayı seçmeye belki sizinle gelemeyeceğiz ama kendimizce, gördüğümüz fikirleri de sizlere burada paylaşacağız.

Uzun lafın kısası; evli bir çiftin gözünden oyun kültürü ve sosyal hayat hakkında paylaşacakları yazıları okumaya hoşgeldiniz! Bu proje de hepimize 2015 gibi güzel bir yıl getirsin.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

GTA V İçin Online Soygun Modu Geliyor

Previous article

Oyunder Haftalık Bülten (31 Aralık 2014)

Next article

You may also like

More in Haberler