Haberler

Le Tour de France 2016 İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

0

The Tour de France 2016 resmi oyunları 16 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkıyor. Bisiklet tutkunları ve Grande Boucle severler tuttukları takımın formasını giyerek konsol versiyonlarında Turda bisiklet kullanma veya PC versiyonunda spor menajeri olma şansına sahip olacaklar. Grand Départ öncesi beklemenizi kolaylaştırmak için her iki oyunun da çıkış fragmanlarını bugünden yayınlayarak heyecanınızı arttırmak istiyoruz.

Konsollar için çıkacak olan Tour de France 2016’da 2016 Turundaki 21 aşamada ve Critérium International veya Dauphiné gibi diğer büyük yarışmalarda sarı formayı giymeye hak kazanmak için en büyük şampiyonlarla oynayacaksınız. Yarışın en heyecanlı anlarında bisikletçinizle hücum yapacak, sprinte kalkacak, sizi geçmek isteyenlere karşılık verecek, en iyi yol çizgisini takip ederek taktiksel kararlar vereceksiniz. Yola ister yalnız başınıza çıkabilecek, ister aynı ekranda arkadaşlarınızla mücadele edebilecek veya işbirlikli olarak oynayabileceksiniz.

Bu yıl rotalara hayat veren geliştirilmiş grafikler sayesinde Champs-Elysées’teki büyük final öncesi Mont Saint-Michel ve Mont Ventoux’tan geçerken daha da gerçekçi bir deneyim sizi bekliyor. Yeteneklerinizi teste tabi tutan Mücadele modu artık çokluoyuncu destekli; kurduğunuz takımı çeşitli sezonlar boyunca oynadığınız Pro Team modu ise bir çok yenilik ve yeni sponsor ve görev sistemi ile sizi bekliyor. Son olarak da sprint severler artık bitiş çizgisini önde bitirmek için “bisikletlerini öne uzatarak” o çok değerli birkaç santimi kazanabilecekler.

PC’de profesyonel bisikletçilerden oluşan bir takımın spor menajeri olun ve yeni özellikler, aralarında ünlü Tour de France 2016 ve La Vuelta’nın da bulunduğu 200’den fazla yarışa (550 aşama) ev sahipliği yapacak muhteşem 2016 sezonuna katılın. Takımınızın her özelliğini koordine etmek size düşüyor: takıma yeni sporcular almaktan bisikletçi ve sponsorlarla anlaşma imzalamaya, personeli yönetmekten antrenmanlara, yarış takvimini takip etmeye kadar her şey sizin elinizde. Tüm bunlara ek olarak aşamalar sırasında da gerçek zamanlı önemli kararlar vereceksiniz. İster kendi başınıza oynayabilir, ister yenilenmiş çevrimiçi çokluoyuncu modunda (yarışmalar, yarışlar, kurallar, işbirliği etkinlikleri vs yaratabileceksiniz) dünyanın dört bir yanındaki menajerlere meydan okuyabilirsiniz!

Bu yeni versiyonda zirveye ulaşma yolunda rehberlik ettiğiniz genç bir bisikletçiyi oynadığınız Pro Cyclist modu da sizin, takım arkadaşlarınız ve menajeriniz arasında daha fazla etkileşim ile geri dönüyor. Kariyer modu da yeni görev ve sponsor sistemi sayesinde daha sağlam bir mücadele sunacak. Grafik yenilikleri, yeni manzaralar, daha temiz bir arayüz, geliştirilmiş bilgi akışı ve bisikletçilerin fizyolojik yeteneklerini göz önüne alan ve gruptan kopma sırasındaki davranışları geliştiren yeni yapay zeka sayesinde 2016 versiyonu çok daha gerçekçi olacak.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Square Enix, E3 2016 Oyunlarını Duyurdu

Previous article

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden Ön Gösterimine Davetlisiniz

Next article

You may also like

More in Haberler