Haberler

LEGOLAND Discovery Centre’da Babalar Günü Yarışı Nefes Kesecek

0

Bayrampaşa Forum AVM’de LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, Babalar Günü’nde nefes kesen bir otomobil yarışına sahne olacak.

Babalar Günü’nde de bu geleneğini devam ettiriyor. Babalar Günü’nde nefes kesen bir yarışa sahne olacak olan LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’da babalar ve çocukları, LEGO parçalarından kendi yarış otomobillerini tasarlayıp diğer ailelere ve zamana karşı yarışacaklar. En hızlı aracı tasarlayan baba ve çocuğa LEGOLAND Discovery Centre’dan ‘Süper Yıllık Üyelik, 2’inci olana ‘Yıllık Üyelik’, 3’üncüye ise LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve Madame Tussauds İstanbul’u tek biletle gezebilecekleri ‘Üçlü Bilet’ hediye edecek. Kazananlar ayrıca sürpriz LEGO ürünlerinin de sahibi olacak.

E3 2017’de Ubisoft Konferansında Yayınlanan Bütün Videolar
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer, Konsollar İçin Thresher Ultimate Oyuncu Kulaklığını Duyurdu

Previous article

Logitech, “2016 International Design Awards”tan 9 Ödül Kazandı

Next article

You may also like

More in Haberler