Haberler

Mitoloji Online Geliyor

0

MMORPG türündeki Mitoloji Online, web tabanlı oyun meraklılarının arttığı günümüzde, 37Games tarafından ülkemiz oyun dünyasına kazandırılarak, oldukça kalabalık bir kullanıcı sayısına ulaştı. Türkiye’de tarayıcı tabanlı oyun dünyasına çok kısa bir zaman önce katılmasına rağmen, kendine has hikayesi ve görsel zenginliği ile göz doldurarak beklenenin çok üstünde bir beğeniye sahip oldu.

Mitoloji Online web tabanlı oyunlara göre çok daha fazla aktivitenin yaşandığı, kullanıcıların daha fazla eğlence ve heyecanı bulduğu bir hale 37Games ekibi tarafından profesyonelce getirilerek Türk oyun severlerin beğenisine sunuldu. Mitoloji Online, Türk oyunculara ulaşabilmesi için çok detaylı değişikliklere uğradı ve daha kolay anlaşılır bir hale getirildi.
Mitoloji Online nedir, nasıl bir oyundur?

Oyunun içerisinde günlük görevlerin dışında bazı ek görevler ve etkinlikler bulunuyor. İlgi çeken etkinlikler arasında baskın görevleri, arena savaşları, monopoli etkinliği ve etkinliklerden yararlanmayalar için çeşitli teselli ödülleri görevleri bulunmakta. Ayrıca her zaman kolayca iletişime geçilebilen danışmanlar bulunmaktadır. Karakterinizin alt edemeyeceği düşmanlar için partiler ve loncalar kurularak diğer kullanıcılar ile güç birliği yapabilmektesiniz.

Oyun şimdiden karmaşık gibi görünüyor olabilir. Web tabanlı oyunların müdavimleri ve azda olsa benzer oyunlar oynamış olanlar için tüm sistem zaten tanıdık ve bir o kadar da kolay. Adı üstünde Mitoloji. Mitolojik kahramanlar da ihtiyacınız olduğunda yardımınıza gelebilir. Ancak yine günümüz yaşantılarına uygun olmayacak güçlerde efsane yaratıklar, devasa güçlere sahip canavarlar gibi karakterlerin olduğunu unutmamak gerekir. Herkül, Afrodit, Helen ve daha birçok mitolojik tanrıların yardımlarını da tabii olarak göreceksiniz. Sahip olacağınız karakterler diğer oyunlardakilere benzeyen özelliklerde olacaktır. MMORPG türüne tutkun olanların, Mitoloji Online ile bekleyen bir diğer özellik ise karakterlerinin adlarını mitolojik ve günümüz tarihine yazdırmalarıdır. Oyun süresince yapacağınız savaşlarda bir kahraman olarak diğer oyuncuların beğeni ve saygısını kazanabilirsiniz. Şehirlere heykelinizi diktirebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Yeni Disney Infinity 3.0 İçin Güçlerini Birleştirdiler

Previous article

Assassin’s Creed Syndicate İle Londra’ya Gidiyoruz

Next article

You may also like

More in Haberler