Haberler

Mor Ejderha Spyro Geri Döndü!

0

90’lı yılların sonlarında tüm dünyada yankı uyandıran mor ejderha Spyro, Spyro Reignited Trilogy‘yle epik bir geri dönüş yaptı.

Spyro Reignited Trilogy, oyunculara yeniden yaratılmış bir dizi oyun, gelişmiş animasyon, yepyeni aydınlatma ve canlandırılan sinemasıyla bambaşka bir oyun koleksiyonu sunuyor. Artık oyunseverler, yeni zirvelere tırmanacak ve Dragon Realms ile Avalar’ı daha önce hiç olmadığı gibi hayata geçiren yeni detaylarla dolu 100’den fazla çevreyi keşfedebilecekler.

Üçleme şu anda PlayStation 4, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X dahil Microsoft’un Xbox One cihaz ailesi için satışta. Geliştirici Toys For Bob, Spyro Reignited Trilogy’de hayranlarına herşeyi başlatan orijinal seçili Spyro oyunları olan Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto Rage! ve Spyro: Ejderha Yılı oyunlarını sunuyor. Oyun, günümüzün oyuncuları için de yeni ve eğlenceli hale getiren modern bir etkiye sahip.

Eğlenceye ek olarak, seslendirme aktörü Tom Kenny, üç yeni oyunda Spyro’nun sesi olarak geri dönüyor. Orijinal şarkı bestecisi Stewart Copeland’ın yeni ekran temasına ek olarak, uzun süreli hayranları için klasik müzikleri Toys For Bob’un yeniden canlandırılan versiyonuna da uygulanacak.

Ayrıca yeni oyun daha klasik bir oyun deneyimi isteyenler için oyuncuların orijinal ve yeni remaster edilmiş müzikleri arasında geçiş yapmalarını sağlayan bir oyun içi ses özelliği getiriyor. Oyuncular oyun sırasında herhangi bir zamanda “seçenekler menüsüne” girebiliyor, tercih ettikleri nostaljik ya da ölçeklenmiş seçeneği ortaya çıkarabiliyor ve kaydedilen verileri kaybetmeden Spyro eylemine geri kayabiliyorlar.

Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) tamamına ait bir yan kuruluşu olan Activision Publishing, Inc., Spyro Reignited Trilogy’nin resmi sürümüne kadar olan yolda, birinci sınıf, devasa bir alev etkisi yarattı. Drone, New York şehrinin yakınlarındaki “Stone Hill” kalesinden çıkarak kanatlarını ABD’ye açtı. Şehirleri ve orijinal Spyro oyunlarından gelen seviyeleri, temaları andıran ikonik manzaraları keşfetmeye çalıştı.

Gezinin bir parçası olarak, Spyro drone koyunları kovaladı, barbekü yaptı. Spyro Reignited Trilogy’nin eski bir kopyasını O.G.’ye ve bir eğlence simgesi olan Snoop Dogg’a verdi. Spyro drone’nun Snoop Dogg’a teslimatını aşağıda izleyebilirsiniz.

Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment’ın Yeni Sahibi Microsoft

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Steam’deki Gizli Cevherler – Streets of Rogue İnceleme

Previous article

Fallout 76 Bekleyenleriyle Buluştu

Next article

You may also like

More in Haberler