Haberler

Naruto to Boruto: Shinobi Striker’ın Yeni Sürprizi Açıklandı

0

Bandai Namco’nun merakla beklenen dövüş oyunu Naruto to Boruto: Shinobi Striker, PlayStation 4, Xbox One ve Steam platformlarındaki çıkışı kesinleşti. Güzel haber ise oyun, yarın yani 31 Ağustos’tan itibaren Naruto severlerle buluşacak!

Sevilen Naruto karakterlerini kontrol edebileceğimiz oyunda, kendi avatarımızı yaratabilecek ve aynı zamanda dereceli maçlara online olarak katılabileceğiz. Dereceli maçlar 31 Ağustos – 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Maçları kazanmak, bize belli puanlar kazandıracak ve merdivenin tepesine ulaşmak için “Grade Points”e ihtiyaç var. Kazanan savaşçılar puan kazanırken, kaybedenler de aynı şekilde puan kaybedecekler. Maçları kazanma oranına bağlı olarak sıralamada ilerleme veya gerileme durumu söz konusu olacak. Bununla birlikte, maçlardaki katkılarımız veya çeşitli olumlu eylemlerimiz de ekstra puan olarak geri dönüş yapacak.

Derecelendirme D, C, B, A, S olarak ilerliyor ve her derecede ek olarak 5’ten 1’e olacak şekilde beş sınıf yer alıyor. Ninja League‘in sonunda puana bağlı olarak çeşitli ödüller oyuncuları bekliyor.

Ödül alabilmek adına derecelendirme sistemini aşağıda inceleyebilirsiniz:

Not: A ve S derecesi için özel kostüm ödülleri oyuncuları bekliyor.

Hamsterdam, Kickstarter’daki Hedefini Yakaladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Hamsterdam, Kickstarter’daki Hedefini Yakaladı

Previous article

Acer, Aspire Dizüstü Bilgisayar Yeniliklerini Duyurdu

Next article

You may also like

More in Haberler